MR EE
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,198
Çin markası demek istedim. Çin fabrikasından çıkma değil.Çin'den çıkma demişsiniz. Parçaların çoğu Çin'de üretiliyor.
Çin markası demek istedim. Çin fabrikasından çıkma değil.Çin'den çıkma demişsiniz. Parçaların çoğu Çin'de üretiliyor.
Bence markaya göre de ayrım yapılır.Sadece markasına bakarak bir ürün alınır alınmaz demek çok yanlış. Her markanın iyi ürünü de var, kötü ürünü de. PSU denince parmakla gösterilen marka Seasonic PSU sahibiyim. Fakat gel gör ki uçak motoru gibi sesi var. Bu Seasonic’i kötü marka yapar mı? Hayır. Ben ses sorunu olan bir modeli almışım demektir. İyi/kötü marka yoktur. İyi/kötü model vardır. Çin’den çıkma warra warra markalar hariç tabi. Onların neredeyse her ürünü kötü.
Kastettiği şey üretim değil Ar-Ge'si merdiven altı yerlerde yapılan, planlanan ve geliştirilen markalardan bahsediyor.Çin'den çıkma demişsiniz. Parçaların çoğu Çin'de üretiliyor.
Yunanistan’da yaşarken TurboX 960M GPU laptop kullandım ben. 2016 yılında almıştım. Kasa, iç donanım o dönem Türkiye’de satılan bir Monster Abra A7 laptop ile %100 aynıydı. Sadece logo basmışlar. Hiçbir sorun da yaşamadım. Ha ama evet o saydığın markalardan güzel ürün görmek cidden zor.Bence markaya göre de ayrım yapılır.
TurboX, Izoly, Everest, Hadron'un iyi bir ürününü görmedim.
kulaklıkta da mouse da da alınır gamepowerBen kendim yazmayacağım herkes alınabilir, alınmaz diye öneri yaparsa sevinirim. Sonrasında ekleyeceğim.
Her markanın tüm ürünleri alınmaz diye bir şey yok diye parçalara göre ayıracağım. Ona göre de önerirseniz sevinirim.
İşlemci;
Zaten iki seçenek var ve ikisi de harika.
Alınır: Amd, Intel.
Alınmaz: Turbox, Izoly, Everest, Hadron, Gamepower.
Anakart;
Alınır: Msi
Ram;
Alınır: Crucial.
Ekran Kartı;
Ssd;
Alınır: Samsung.
Alınmaz: Kioxia, Netac, James Donkey, Turbox, Izoly, Everest, Hadron, Gamepower.
Hdd;
Psu;
Alınır: Xpg, Thermaltake.
Kasa;
Alınır: Phanteks, Nzxt.
Klavye;
Mouse;
Kulaklık;
Monitör;
Alınır: Lg, Benq.
TurboX'un Laptop'u olduğunu senden öğrendim.Yunanistan’da yaşarken TurboX 960M GPU laptop kullandım ben. 2016 yılında almıştım. Kasa, iç donanım o dönem Türkiye’de satılan bir Monster Abra A7 laptop ile %100 aynıydı. Sadece logo basmışlar. Hiçbir sorun da yaşamadım. Ha ama evet o saydığın markalardan güzel ürün görmek cidden zor.
Hatta buldum bile. Monster Abra A7 GTX 960M ile birebir aynı.TurboX'un Laptop'u olduğunu senden öğrendim.
Monster, TurboX'un markası olabilir mi?Hatta buldum bile. Monster Abra A7 GTX 960M ile birebir aynı.
![]()
Turbo-X Furious Black Edition II 4VR Laptop (Core i7 6700HQ/16 GB/960 GB/GTX 960M 4 GB) | Plaisio
Με Intel Core i7 επεξεργαστή, αυτόνομη κάρτα γραφικών 4GB, 16GB RAM, SSD 960GB και 17,3’’ οθόνη Full HD, σου δίνει ισχύ εν κινήσει σε χορταστικές διαστάσεις προβολήςwww.plaisio.gr
Yok değil. İkisi de özgün tasarım olmayan ürünlere logo basıyor. Bu tür hazır kasa üreten firmalar var. Siparişi veriyorsun logonu basıp yolluyor. Bahsettiğim marka Clevo olması lazım.Monster, TurboX'un markası olabilir mi?
Ekran kartında Sapphire alınmaz demenizin sebebi nedir? Amd kartlarının en başında neredeyse.İşlemci olarak R5 4500 alınmaz.
Anakart olarak A320 alınmaz.
RAM olarak LPX alınmaz.
Ekran kartı olarak Sapphire alınmaz.
SSD olarak Kioxia alınmaz. Netac alınmaz. JD alınmaz.
HDD hakkında net bilgim yok.
PSU olarak Gamepower, Hadron, Everest, Power Boost alınmaz.
Kasa olarak her kasa fiyatına göre alınabilir.
Ekipmanlar hakkında net bilgim yok.
Genel olarak TurboX ve İzoly kesinlikle alınmaz.
BUNLAR BENİM KENDİ ÖZ DÜŞÜNCELERİMDİR. BENİM BEĞENMEDİĞİM HERHANGİ BİR PARÇAYI BAŞKA BİRİ BEĞENEBİLİR.
Evet, o markaya bastırıyorlar. TurboX'un anakartları da var mesela ancak kendileri üretmiyor sanırsam. Sadece marka bastırıyorlar.Yok değil. İkisi de özgün tasarım olmayan ürünlere logo basıyor. Bu tür hazır kasa üreten firmalar var. Siparişi veriyorsun logonu basıp yolluyor. Bahsettiğim marka Clevo olması lazım.
RX 6600'den sonra o markadan soğudum. Onun yerine XFX tercih ederim.Ekran kartında Sapphire alınmaz demenizin sebebi nedir? Amd kartlarının en başında neredeyse.
Tek bir modelden dolayı tamamen tercih edilmemesi gereken bir marka mı yani? Ona göre yazacağım. Güvendiğim markanın kalbimi kırmasını istemiyorumEvet, o markaya bastırıyorlar. TurboX'un anakartları da var mesela ancak kendileri üretmiyor sanırsam. Sadece marka bastırıyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
RX 6600'den sonra o markadan soğudum. Onun yerine XFX tercih ederim.