Arama sonuçları: *

1. T

Sistem hakkında yorum lütfen

Gelişime açık bir sistem için ilk olarak iyi bir PSU sonra iyi bir anakart gerekiyor. Bu sistem fazlasını kaldırmaz ama ufak güncellemeler yapılabilir.
  2. T

Nvidia tercih etmek istiyorsunuz. 8 GB Vramin 2025 itibariyle yetersiz olduğunu düşünüyorum. Elimizde çok fazla bir seçenek kalmıyor. Ha 4070 super alabilecek bütçeniz var ise ona geçmeniz daha mantıklı olur. 5070 beklemek çok daha mantıklı olur seçenekler seçenekleri doğuruyor.
  3. T

Ram Cl değerleri çok yüksek daha düşük seçmeye çalışın ayrıca MHz de 6k civarı olursa daha güzel olur. M2 ssdniz ana sistemde kullanacaksanız edit ve windows işletim sistemi olacaksa dramı yok dramli bir SSD seçmeye çalışın. Onun dışında 4060 ti 16 GB modeli varsa onu eklemeniz daha iyi olur...
  4. T

Toplamayı düşündüğüm pc hakkında önerilerinizi paylaşır mısınız?

Hazır sistem değilse; Ramlari min 6000mhz, max cl36 Anakartı da biraz daha kaliteli seçebilirsiniz.
  5. T

7800x3D ve 4070 Ti Super sistem tavsiyesi alabilir miyim?

Hocam toplama sistemlerin genel sıkıntısı bu insanlar hep diyor ona şu kadar verilmez o paraya şunu alırsın ya tamam alırsın ama diğer bileşenler bunun ayarında değilse ne anlamı kalıyor. Ben şimdi topladığım sistemi atacağım insanlar başlayacak o paraya 4080 süper alınır diye ondan bulaşmak pek...
  6. T

7800x3D ve 4070 Ti Super sistem tavsiyesi alabilir miyim?

Core xt M2 de dram yok, sisteme göre anakart giriş seviyesi kalıyor, o kasayı ben olsam kullanmazdım.
  7. T

Çözüldü✓ Topladığım sisteme nasıl?

30k ya daha iyisi ne topladın merak ettim.
  8. T

Çözüldü✓ Satmayı Düşünüyorum. Sistemim Ne Kadar Eder?

21 civarına köy 19.500 e sat çok indirim yaptı sanıp alırlar 23k üstü fiyattan kimse yazmaz bile Not SSD güzelmiş ama kimse görmez toplu sistemde onu kendine sakla 500gb nv2 falan alıp koy 😈😈
  9. T

Çözüldü✓ Topladığım sisteme nasıl?

10 bin bütçeyle bu sisteme yakışan bi ekran kartı çıkartman çok zor arkadasinda belirtti kartlar 16-17k dan başlıyor ya bütçeyi zorlamalı ya da ikinci el 7700xt yi ucuza çekmen lazım 11.500 civarı ideal olur o da satarlarsa
  10. T

R7 7800X3D RTX 4070 Bu fiyata Alınır mı ACİL

SCAM gibi geldi bana
  11. T

Çözüldü✓ 40k tl param var hazır pc mi almalıyım upgrade mi yapmalıyım ?

40k bütçen varsa hazır sistem al bu sistemde kullanacağın tek şey ram ve şüpheli olarak PSU olabilir onları da detaylandırmamışsın.
  12. T

Kendimce araştırarak bir pc topladım yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum

7600x seçersen 105w tdp için kaliteli bi 240mm sıvı soğutma almalısın.
  13. T

Sizce topladığım sistem pahalıya mı geldi?

Sağolun sizin sistem de baya hojmuj 🤩 1733069804 Bi ara incehesaba geldi 21 bin civarında satıyordu. O ara bu kadar maliyetli bi sistem toplamayı düşünmüyordum. Fırsatı kaçırdım. Sonra bidahamı gelicem dünyaya dedim toplamaya karar verdim baktım stokları bitmiş. Sonra yine ararken pckolik 22,5...
  14. T

Yazılan her şey fiyata dahil monitöründen faresine
  15. T

Öncelikle iyi forumlar, Yukarıda bahsettiğim gibi sizce sistemim pahalıya mı geldi yoksa nispeten kaliteli mi oldu fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Sistem; -RX 7900 GRE Hellhound 3 fanlı ekran kartı -Ryzen 5 7500f Tray işlemci -Msi Pro B650-P anakart -Patriot Viper Venom 16x2 6000mhz...
  16. T

BU SİSTEME YAKIŞIR ANAKART TAVSİYESİ

B650-P aldım aralarında zaten şuanda bir fiyat farkı yok sadece satıcı biraz geriyordu beni inşallah sıkıntı cikmaz.
  17. T

B650-S ve DS3H Modellerini düşünüyordum bunlardan iyi yönlerini bilgin varsa biraz açıklayabilir misin?
  18. T

Öncelikle herkese iyi forumlar, Başlıkta da belirttiğim gibi şuan topladığım sistem için hangi anakartı seçmeliyim karar veremedim. Dedim foruma bir sorayım onlar ne tercih ederdi, özellikle soğutması ve mosfetleri iyi olsun istiyorum. Sistem *7900 GRE HELLHOUND *7500F İŞLEMCİ *PATRİOT VENOM...
Top Bottom