Arama sonuçları: *

1. TyShame

MX6 MI THERMAL GRİZZLY Mİ

tabii ki bu hem uzun süre kullanılır hem iletim değeri mx serisinden daha iyi.
  2. TyShame

Aslında en iyisi sıvı metal şuan çalışmıyorum çalışsam direk yapıştıracağım sıvı metali valla 😂 termal macunla işkence çekiyoz. Valla çok iyi genelde asus soğutmadan şikayet eder millet de siz de iyi performans vermiş. Ben tuf 1 defa söktüm soğutması çok iyi görünüyodu hatta benim nitrodan...
  3. TyShame

Çok iyi değerler. Ben mx4 sevmiyorum ama mx6 biraz daha kalın bir macun işlemci belli bir dereceye gelene kadar zaten sıvılaşmıyor. İşlemci 82 çok iyi genelde 90 da frekans keser ekran kartı 62 zaten çok çok iyi laptop ise. Nitro 5 mi kullanıyosun yoksa ?
  4. TyShame

Ben kullanmıyorum hocam 😂 thermalright helios vardı herhalde araştırmakla da uğraşmıyorum sabah akşam forumda link mi paylaşanlara da sinir oluyorum. Ben sana önereyim beğenirsen al. Muhtemelen laptop için kullanacaksın helios un amd kitini al o büyük oluyo ekran kartı + işlemciye fazla fazla...
  5. TyShame

Termal pad boşluk doldurmaz, İllaki boşluk kalır faz değişkenli termal macunlar farklı termal padden. Termal pad ile macun arasında dağlar kadar fark var.
  6. TyShame

Hangi thermal grizzly kardeşim 4 tane var. Böyle sorarsan tabi mx
  7. TyShame

1050 ti 2025 için uygun mu

Online oyunlarda 120 üstü fps Normal oyunlarda da 60 fps alırsın 60 alamadığın oyunlarda da frame gen fsr modlarıyla şansını denersin idare eder yani niye etmesin.
  8. TyShame

Parçalar geldi. Sistemde uyumsuzluk oluşur mu arkadaşlar?

O soğutucu o işlemciye inşallah yeter. Bu arada konuyu almadan önce parçalar sana gelmeden önce açsan daha iyi değil miydi şimdi ne faydası var ? 😂 Almışsın zaten güle güle kullan
  9. TyShame

Laptopumu takaslamalı mıyım

Takas edecek birini bulursanız elimde 3070ti laptop var :) güzelinden 4080 masaüstü ediniriz.
  10. TyShame

Maks edeceği bence 25 o da maks ha. Üstü etik değil o cihaza. Piyasayı bilen adam gider 29 bine acer nitro v16 alır 0 cihaz mis gibi keyfine varır.
  11. TyShame

3080 sistemlerin fiyatıyla alakalı konu yok burda. Sizin laptoba da işi bilen bir kişi 28 k vermez çok kusura bakmayın o sahibindende fahiş fiyata koyup 1 2 yıl duran cihazlar var. Masaüstü 3080 dediğiniz cihaz masaüstü 4070 civarı bir performans veriyor. Yani adam niye sizin masaüstü 3050...
  12. TyShame

Ryzen 3400G İle Oyun Performansı

Mx230 laptop ekran kartı oynatıyor kaç yıllık nasıl oynatmazmış ya 😂 oyun oynamayı sadece 200 300 oynamaktan ibaret sananlara kanma. 60 fps çoğu oyunu oynarsın
  13. TyShame

Çözüldü✓ Güç Kaynağı Yeterli olurmu

450 bile yeter 500 ile overclock işlerine girme tavsiyem. Bu arada ekran kartı + teknik özellikler yazarak bulursun bu bilgiyi.
  14. TyShame

Oyunlara Fps limiti nasıl koyulur

cs de fps_max komutu ile koyuyorsun ki 2 dk google a yazsan da çıkardı. Nvdia ayarları isimli uygulamaya gireceksin. Orada 3d ayarların yönetilmesi bölümünde maksimum kare hızı seçeneğinden ayarlarsın diğer oyunlar için de. Ama 180 hz kullanıyorsan veya kaç hz kullanırsan kullan +8 biçiminde...
  15. TyShame

Anakart bios mantığı nedir nasıl çalışır?

Anakarta kaydoluyor o keyler doğru ama 30 TL çok az geldi bana. Oem keyleri anakart değiştirmediğin sürece kullanırsınhocam
  16. TyShame

Anakart bios mantığı nedir nasıl çalışır?

Microsoft sana idarelik sürücü kuruyor ethernet için ama çoğunlukla laptop kullanmıyorsan kartlarda wifi modülünün sürücüsünü kurmuyor. Yani windows kurduğunda eğer modlu saçmasapan yerlerden windows indirmediysen idarelik ethernet sürücüsü yükler yani kablolu bağlarsın gider anakartın...
  17. TyShame

Bilgisayarım yaptığım upgrade hakkında tavsiye & öneri

Ben beğendim hocam. sadece ssd de daha ucuz f/p alternatiflere yönelebilirdiniz diyeceğim o kadar. Tabii benim diyeceğimden çok sizin ne dediğiniz önemli.
  18. TyShame

Render İçin Hangi İşlemciyi Almalıyım?

Güzelmiş hocam. Güzel bir de 80+ gold sertifikalı psu alırsan 10 numara olur. Ramleri tek kanal yerine 32 yapacaksan 16 16 yap veya 64 yapacaksan 32 32 yapabilirsin. DDR 5 destekliyordur muhtemelen 10 numara olur.
  19. TyShame

O zaman 3 fanlı indirimlerde veya indirim beklemeden asus veya galax tavsiye ederim. dediğim ekran kartlarından alabilirsin bir de dediğim gibi FULLHD monitör yakışmaz o sisteme 2k yakışır. 4060 alırsan 1080p derdim ama 4070 7800XT 2k cihazları.
  20. TyShame

Kasanı seç MM hesapla ona göre al ekran kartını. Mümkünse 3 fanına değil asus msi veya Galax tercih etmeye dikkat et. Rtx 4070 veya 7800Xt alabilirsin. 7700X besler bunları. tabi bu sisteme 1080p monitör yakışmaz 2K bir monitör al.
Geri