Arama sonuçları: *

1. TyShame

Anakart bios mantığı nedir nasıl çalışır?

Anakarta kaydoluyor o keyler doğru ama 30 TL çok az geldi bana. Oem keyleri anakart değiştirmediğin sürece kullanırsınhocam
  2. TyShame

Anakart bios mantığı nedir nasıl çalışır?

Microsoft sana idarelik sürücü kuruyor ethernet için ama çoğunlukla laptop kullanmıyorsan kartlarda wifi modülünün sürücüsünü kurmuyor. Yani windows kurduğunda eğer modlu saçmasapan yerlerden windows indirmediysen idarelik ethernet sürücüsü yükler yani kablolu bağlarsın gider anakartın...
  3. TyShame

Bilgisayarım yaptığım upgrade hakkında tavsiye & öneri

Ben beğendim hocam. sadece ssd de daha ucuz f/p alternatiflere yönelebilirdiniz diyeceğim o kadar. Tabii benim diyeceğimden çok sizin ne dediğiniz önemli.
  4. TyShame

Render İçin Hangi İşlemciyi Almalıyım?

Güzelmiş hocam. Güzel bir de 80+ gold sertifikalı psu alırsan 10 numara olur. Ramleri tek kanal yerine 32 yapacaksan 16 16 yap veya 64 yapacaksan 32 32 yapabilirsin. DDR 5 destekliyordur muhtemelen 10 numara olur.
  5. TyShame

O zaman 3 fanlı indirimlerde veya indirim beklemeden asus veya galax tavsiye ederim. dediğim ekran kartlarından alabilirsin bir de dediğim gibi FULLHD monitör yakışmaz o sisteme 2k yakışır. 4060 alırsan 1080p derdim ama 4070 7800XT 2k cihazları.
  6. TyShame

Kasanı seç MM hesapla ona göre al ekran kartını. Mümkünse 3 fanına değil asus msi veya Galax tercih etmeye dikkat et. Rtx 4070 veya 7800Xt alabilirsin. 7700X besler bunları. tabi bu sisteme 1080p monitör yakışmaz 2K bir monitör al.
  7. TyShame

RTX 4070 in TDP si 200W a @ https://www.techpowerup.com/gpu-specs/geforce-rtx-4070.c3924 1725651056 7700X senin işini çözer. Çok çok kaliteli bir sıvı soğutma almayacaksan hava soğutma al daha efektif.
  8. TyShame

Evet. efektif çekirdek performans çekirdek mevzularına hiç girme telefon değil bu cihazlar. al 8 çekirdek max performansta çalışabilen işlemciyi rahatına bak. Biri 5.4 çıkıyor 105 W yakıyor biri 5ghz max çıkıyor 190W lara ki render alırken kesin çıkar Ekran kartı mı alıyorsun kardeşim ? İşlemci...
  9. TyShame

7700X daha yüksek güç ile daha az yakıyor hocam bu yüzden karar senin bizim diyebileceğimiz max bu.
  10. TyShame

Merhaba aşağıda yazdığım sitemsizce alınmaya değer mi yeni oyunları kaldırır mı

Yeni çıkacak oyunları ben şahsen kestiremiyorum hocam :D hele gta 6 nın isteyeceği sistem gereksinimlerini düşündükçe insan bi terliyor. Ama düşününce Rtx teknolojisi vs kullanmayacak Frame gen açsa bence kaldırabilir 60 fps çoğu oyunda
  11. TyShame

Merhaba aşağıda yazdığım sitemsizce alınmaya değer mi yeni oyunları kaldırır mı

frame gen modları ile 1080p medium da 60 fps oynar diye düşünüyorum hocam ne dersin ?
  12. TyShame

bilgisayarımın hangi bileşenleri yükseltmeliyim?

Hocam çerezleri temizle windowsta temp %temp% prefetch klasörlerini gereksiz hizmetleri kapat dediğim gibi sunucu vs. Çok fazla crackli uygulama kullanmıyorsan defender ı kapat co pilot u kapat web experience kaldırabilirsin eğer haberlere vs bakmıyorsan. Defender core isolation çekirdek...
  13. TyShame

Abi forumdakileri de anlamıyorum kasma var demişsin direk sat yenisini al. Sat şunu al satma sistem al a@. evimde babamın taaa 2008 de dizdiği intel core i5 nesilsiz i5 işlemcili ati radeon hd 4550 li bilgisayar var arada hava tutar termal macun bile değiştirmez windows çökertir yeni windows...
  14. TyShame

Önce sistem yenilemekten se sisteminde sorun var mı yok mu ona bak 3 5 yılda sistem mi yenilenir ? Cmd aç sfc /scannow komutunu çalıştır DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Komutlarını çalıştır kullanmadığın uygulamaları gereksiz servisleri kapat...
Top Bottom