Laptopumu takaslamalı mıyım

5. maddeyi açar mısın hocam bu sistemi alıp ddr5e mi çevireyim yoksa direkt ddr5 e mi yönel diyorsun
direkt sıfırdan topla. a620 anakart 7500f işlemci 32 ram 1 tb ssd + 3080 30 bin civarına gelir. 2. el 3080 zaten 12den başlıyor temizini 12500e bulursun. çok azcık fiyat araştırması yap zaten görürsün 30 bine çok rahat sistem dizersin.

direkt sıfırdan topla. a620 anakart 7500f işlemci 32 ram 1 tb ssd + 3080 30 bin civarına gelir. 2. el 3080 zaten 12den başlıyor temizini 12500e bulursun. çok azcık fiyat araştırması yap zaten görürsün 30 bine çok rahat sistem dizersin.
Adam 10k lık monitör ve 4-5k lık da ekipman veriyor yanında onlar ne olacak :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

laptopu koysa ilana ne kadar sürede satılacak, sana kızmışlar da 27-28k yazanlar ne zaman önce ilan açmış bunlar dikkate alınmıyor…
Versatil bir yorum

Hocam yeni koyanlarda vaar 6 7 aydır bekleyen lerde var 3. Yada 4. Sayfada söyledim zaten koysun bakalım ne olacak dedim 😄. Pek ciddiye aldıklarını söyliyemem
konuyu açan arkadas laptoptan tatmin olmadığını belirtmiş bi de 5-6 ay bekleyip neden kendisini stres etsin yine de karar kendisinin tabi ona bir şey diyemeyiz 😌

Hocam yeni koyanlarda vaar 6 7 aydır bekleyen lerde var 3. Yada 4. Sayfada söyledim zaten koysun bakalım ne olacak dedim 😄. Pek ciddiye aldıklarını söyliyemem
2. el piyasasını bilmeyip hayal dünyasında yaşayan çok kişi var. Bizim millet pusuda beklemeyi sever. Uzun süre bekletir zaten alan olmuyo diye fiyatı öldürmeye çalışır. Garantili gigabyte vision 3080ti koydum ilana baya da uygundu fiyatı. 2 haftada 47 favori oldu ama kimse yazmadı. En sonunda biri aradı pazarlık bile yapmadan direkt aldı. İlanı kaldırdım diğer ilanlarıma ekran kartı noldu diye birsürü mesaj geldi :kekw:. Piyasanın kısa bir özeti.

2. el piyasasını bilmeyip hayal dünyasında yaşayan çok kişi var. Bizim millet pusuda beklemeyi sever. Uzun süre bekletir zaten alan olmuyo diye fiyatı öldürmeye çalışır. Garantili gigabyte vision 3080ti koydum ilana baya da uygundu fiyatı. 2 haftada 47 favori oldu ama kimse yazmadı. En sonunda biri aradı pazarlık bile yapmadan direkt aldı. İlanı kaldırdım diğer ilanlarıma ekran kartı noldu diye birsürü mesaj geldi :kekw:. Piyasanın kısa bir özeti.
İşte bu arkadaş uygun fiyatlı koymuyor işte piyasa fiyatına koyuyor. Piyasa fiyatlarınında pek hızlı gittiği söylenemez😄

Masaüstü - laptop takasında ikinci el piyasa fiyatlarına göre takas yapılır. 3080li masaüstü sistem ne kadar bilmiyorum ama piyasası 25k ise zaten kafa kafaya yapılır bu takas. Güç farkına göre takas belirlenmez yani. 4050 dediğin kart da 3060 rakibidir 4060ın %20 gerisinde bir karttır. Ne öldürür ne güldürür diyeyim.
Takas edecek birini bulursanız elimde 3070ti laptop var :) güzelinden 4080 masaüstü ediniriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,796
Üyeler
183,893
Son üye
cudibaba
Geri