Arama sonuçları: *

1. Yiğit Karslı

İtopya güvenilir mi ?

Güvenilir olmasa Abdullah abi neden sistem yapsın ki
  2. Yiğit Karslı

8 k bütçe ile masaüstü mü laptop mu ?

Sürekli yanında taşıman gerekmiyorsa bence masaüstü.
  3. Yiğit Karslı

ailenin int. pc almaya izin vermemesi

Ben kendim itopyadan aldım sağlam geldi hiçbirşey olmaz merak etme
  4. Yiğit Karslı

İtopya Teknoking RTX Pc

Da sistem 2 baya bi zamlanmış ve kasasını beğenmedim. Aslında şu durumda ikiside pek alınmaz gibi.
  5. Yiğit Karslı

İtopya Teknoking RTX Pc

Kasa kötü ssd kronik sorunlu Eğer gigabyte rtx 2060 ise çok ısınıyor. Bana kalırsa da 2 almak daha mantıklı ama şu an nasıl bir durumda bilmiyorum.
  6. Yiğit Karslı

6000 tl bütçede 1070ti

1070ti daha güçlü bence 1660s yerine 1070ti daha mantıklı. 1596891939 Ama biraz eski o sıkıntı.
  7. Yiğit Karslı

Sizce nasıl bir sistem?

Windows 10 cidden aşırı gereksiz olmuş paranıza yazık. Sıvı soğutucu yerine daha ucuz bir hava soğutma alın. Birde 16gb ram bence oyun için gayet yeterli fazla para harcamanıza gerek yok.
  8. Yiğit Karslı

Bu eklentilerle unlostx alınır mı?

10.800 TL'ye rtx 2060 mı?
  9. Yiğit Karslı

Bu Bilgisayar İyi Fps Aldırtırmı ?

Böyle bir kazık görülmedi
  10. Yiğit Karslı

150.000 TL Bütçeli sistem

Anlamadığım şey neden bu konunun açıldığı??? Napalım biz 150.000tl sistem videosunu?
  11. Yiğit Karslı

Giriş seviyesi sistemleri hazır almayın

Sıfır her zaman iyidir
  12. Yiğit Karslı

Sistemi İade Etmelimiyim ?

Sakın iade etme incehesaptaki sistemin ekran kartı normal tuf olduğu için çok ısınıyor ve ssdsi kronik sorunlu. Kasa da hava almıyor yani sizdeki aslında daha iyi.
  13. Yiğit Karslı

P2.5 TEKNOBİYOTİK vs DA SİSTEM 2

Daha önce hiç duymamıştım ondan bir şey söyleyemem
  14. Yiğit Karslı

Psunun marka modelini belirtmeniz lazım ama bence yeni almak daha iyidir
  15. Yiğit Karslı

Da 2 de kullanılan m.2 ssd yazma hızı 2 kat daha yüksek ve birisi 256 gb birisi 500gb. İşlemci ryzen 5 3600 3300x den daha iyi. Kasa ve psu seninde dediğin gibi daha iyi. Ekran kartında iki ekran kartıda oyunlarda aynı fpsyi veriyor fakat teknolojiler olarak tabii ki 2060 daha önde olabilir ama...
  16. Yiğit Karslı

Hocam da 2 deki kullanılan ürünlerle kıyaslayın 1596238073 Birisi 75 derecede çalışıyor birisi 60 derecede
  17. Yiğit Karslı

Rtx 2060ın sunduğu rtx teknolojisi zaten iyi değil. Üstelik birisi asus tuf evo öbürü galaxın 2 fanlı ekran kartı. Soğutma anlamında dağlar kadar fark var.
  18. Yiğit Karslı

5600xt kullanıyorum 1 kere bile driver sorunu yaşamadım üstelik whqlsiz driver kulanıyorum son sürümü. Yani bilmeden isnanlara yanlış bilgi vermeyin okuyanda sanacak amd kartlar driver sorunları yüzünden alınmaz sanki 7/24 driver sorunlarıyla boğuşuyoruz 🤦‍♂️ 1596237650 Hocam çok doğru...
  19. Yiğit Karslı

YARDIM Bu Bilgisayar alınır mı?

Daha iyileri bulunabilir diye düşünüyorum 1596228624 https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-e1-versiyon-2020-oyuncu-bilgisayari.html 1596228639 Hocam 16gb ram bu bütcede olmaz yani diğer parçalardan kısmak zorunda kalırız
  20. Yiğit Karslı

DA-SISTEM 2 ısınma

Neyse kardeşim olmuş olan artık yapacak bir şey yok msi afterburner üzerinden fan hızlarını falan arttırılıyorsa arttır daha fazla ses yapar ama daha serin çalışır ben bukadar söyleyebilirim iyi geceler.
Top Bottom