Neler Yeni

DA-SISTEM 2 ısınma

veinsx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Sinan
DA-SISTEM 2 sistemini çıktıktan 1 hafta sonra aldım ve videodaki dereceleri çok beğenmiştim, asus tuf 5700 xt "evo olmayan modeli " ve corsairin 650w olmayan kasası ile satılıyordu. Çok heyecanlıydım arkadaşlarım hep donanım arşivine güvenebilirsin diyorlardı .Başta aldığımda sorun yoktu. Sonrasında cod warzone de başta 86 derece gpu, 90 derece cpu vardı. İtopyaya gittim bir sorun yok dediler. kule tipi fan taktım cpu 86 gpu 86 olmaya başladı. Başlarda çok heyecanlı oldugum direkt satın aldım. Sonra baktım ki benim 5700xt evo olmayan oldugu için çok ısınıyor ve 1 saatten sonra oyunlarda drop yemeye başladım. İtopyayı aradım bu dereceler normal vs. . Şaka gibi şimdi eski ısınma sorunlu modeli bana ve benim gibi insanlara kitleyip stokunu bitirip sorunsuz modelini koymuşlar şaka gibi geliyor insana. 8.6k tl verip 85 derecede pcm çalışıyor teşekkürler donanım arşivi :) dereceler videodaki gibi ..... üzücü ;(

veinsx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Sinan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum hata sende. Donanım arşivindeki 5600XT Evo, sendeki normal 5700XT TUF.
Ben de onu diyorum başta onu almak istediğim için videodaki dereceleri görünce ona dikkat etmedim ama sorun şurda sen 5600 xt nin evosunu koyuyorsun ama 5700 xt nin normalini :D ben dikkat etmediğim için oldu bunlar sanırım he :) ya da stok bitirelim sonra evosunu koyarız kafası mı :D

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Ben de onu diyorum başta onu almak istediğim için videodaki dereceleri görünce ona dikkat etmedim ama sorun şurda sen 5600 xt nin evosunu koyuyorsun ama 5700 xt nin normalini :D ben dikkat etmediğim için oldu bunlar sanırım he :) ya da stok bitirelim sonra evosunu koyarız kafası mı :D
O An Evo modelleri stokta olmayabilir.

Yiğit Karslı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yiğit Karslı
Kardeşim keşke biraz dikkat etseydin görünümünden belli evo olmadığı aslında hata sende yani adamlar sen görmedin yanlışlıkla seçtin diye iade falan mı alsınlar? Evet belki oraya koymalarının sebebi stok bitirmek olabilir ama kartı alıp almamak senin seçimindi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O An Evo modelleri stokta olmayabilir.
Stoktaydı ben bakmıştım

COREXAR

80+ Silver
" teşekkürler donanım arşivi :) dereceler videodaki gibi ..... üzücü ;( "
Dostum bu senin hatan burda Donanım Arşivine laf söylemen çok saçma.
Benzer durumu bende yaşadım sonradan anladım.
RAMI 3200lük olanı almışım +50TL fazla verdim mesela.

veinsx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Sinan
Kardeşim keşke biraz dikkat etseydin görünümünden belli evo olmadığı aslında hata sende yani adamlar sen görmedin yanlışlıkla seçtin diye iade falan mı alsınlar? Evet belki oraya koymalarının sebebi stok bitirmek olabilir ama kartı alıp almamak senin seçimindi.

Stoktaydı ben bakmıştım
yanlışlıkla seçmedim sadece o vardı ve algı oyununa denk geldik sanırım itopya ve donanım arşivi iş birliğinin :D keşke daha az güvenip direkt satın almasaydım o kadar övünce videoda ve insanın arkadaşları onerince direk alası geliyor açıkçası :) mb sanırım ya ah :^^

Asıl merak ettiğim şey şu acaba gidip bu kartı onlara verip üstüne para koyup evo modelini verirler mi :D ?

Yiğit Karslı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yiğit Karslı
Kankam sen anlamadın galiba donanım arşivinin videoda tanıttığı model 5600xt sen 5700xt almışsın niye ozaman videoda gösterdiği ekran kartını almadın?
Bu arada okadar da üzülme illa ki ısısını bir şekilde düşürme yolu bulunur .

Yarın bu durumla ilgili bir konu aç ısı düşürmeyle ilgili

veinsx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Sinan
Kankam sen anlamadın galiba donanım arşivinin videoda tanıttığı model 5600xt sen 5700xt almışsın niye ozaman videoda gösterdiği ekran kartını almadın?
Bu arada okadar da üzülme illa ki ısısını bir şekilde düşürme yolu bulunur .

Yarın bu durumla ilgili bir konu aç ısı düşürmeyle ilgili
daha güçlü bir model almak istedim ve açıkçası bu kadar ***** olabileceğimi düşünmemiştim bu kadar kör güvenebileceğimi. Senin dediğin şuna çıkıyor eğer onun gösterdiği modeli alırsan sorun yok ama oraya koyulan yükseltme seçeneğini alırsan sorun mu çıkar yani bu mu ? Ben videodaki dereceleri görüp almak istedim ama yükseltme yapınca arada bi 20 derece fark oldu bak sen şu işe yükseltme olunca böyle mi oluyor daha fazla para ver sorunlu modelini al :D suçum sanırım 5600xt den daha güçlü bir model almak istememdi :D

Yiğit Karslı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yiğit Karslı
Neyse kardeşim olmuş olan artık yapacak bir şey yok msi afterburner üzerinden fan hızlarını falan arttırılıyorsa arttır daha fazla ses yapar ama daha serin çalışır ben bukadar söyleyebilirim iyi geceler.

Top Bottom