Arama sonuçları: *

1. Yorguntitan

Hızlı render almak için parça öneri

Yanlış söylediğimi yazan sensin, kime cevap verecektim, Mahmuta mı?
  2. Yorguntitan

Dostum yakın zamanda sistemini değiştirme imkanın yoksa ramini 8 e yükselt. Kalanına da ikinci el bir ekran kartı al. Sakın ssd ye falan para verme.
  3. Yorguntitan

Adam video değil blender render alacak. Hangi Gpu o hızda veriyi işleyip diske gönderebilir? Vray, mental ray render aldım o kadar. Ssd olmuş yada olmamış kayda değer hiç bir fark yok. En önemli parça Gpu sonra cpu sonra ram. Adamın bütçe zaten 1000 lira. Onuda ssd gibi gereksiz bir parçaya...
  4. Yorguntitan

O sistemle render zor. Harici bir ekran kartı ve ram al o 1000 TL'ye.
  5. Yorguntitan

Senin için en önemli sistem bileşeni GPU dostum. Sonra cpu, paranı boş yere diğer bileşenlere harcama, hele ki depolama birimlerine asla. Ram ne kadar? Kapasite ve frekans?
  6. Yorguntitan

İşletim sistemlerinin ve programların açılış hızında etkili, yazma ve kopyalamada. Render ile disk ne alaka. Hdd yazma kapasitesinin üstünde veri işleyecek cpu ve Gpu görmedim ben. Bahsettiğim 3d render. Videodan bahsetmiyorum. Adam blender kullanacakmış, disk ne alaka?
  7. Yorguntitan

Depolamanın pek bir önemi yok, Gpu ve cpu gücü etkili renderda. Paranı bu ikisine harca. 1000 tl pek yeterli değil. Hangi programla render alacaksın? 3ds max, Maya, unity?
  8. Yorguntitan

5000-6000 ₺ EKRAN KARTI VE İŞEMCİ ÖNERİSİ

Ekran kartını erteleyebildiğin kadar ertelemeni tavsiye ederim dostum. Çip sıkıntısı var dünya genelinde(biden çip üretimini artırmak için 37 milyar dolarlık fon oluşturdu daha yeni). Bu yetmezmiş gibi Corona yüzünden yaşanan lojistik sıkıntısı, miningciler vs yüzünden ekran kartları gereksiz...
Top Bottom