Arama sonuçları: *

1. Yvşlagaçtanealıyon

Sizce sistemi kaça vermeliyim

Ona göre bir ayar çekersin
  2. Yvşlagaçtanealıyon

Sakın sakın öyle bir şey yapma dandiği sat kalitelisi sana kalsın sen tam tersini yapayım diyorsun :D
  3. Yvşlagaçtanealıyon

ÇOK KARARSIZIM YARDINCI OLUN

28.000 binlira gayet kötü
  4. Yvşlagaçtanealıyon

Hayır elindeki kaliteli malı verirsin dandik mal sana kalır sakın öyle bir şey yapma. PSU değişerek kasanın değerini arttıramazsın ikinci el sonuçta.
  5. Yvşlagaçtanealıyon

İki tık kazanmak istiyorsan kesinlikle beklet kral yok benim pc var boşver diyorsan sat. Onun dışında ucuza gider yani 20K.
  6. Yvşlagaçtanealıyon

Yanında 280hz monitörü de var kral nasıl 14
  7. Yvşlagaçtanealıyon

Reis bir tık ucuz olur sonuçta 280 hz monitörde veriyorsun monitörü vermesen havada karada gider ama bilemedim. Yani yeni alacağın sistem hazırsa elden çıkarmak amacıyla sat gitsin o zaman arkana bakmazsın.
  8. Yvşlagaçtanealıyon

Monitörsüz sadece kasa 18 yazsan biraz da monitör işte 21-22K civarı gider. 20K bir tık düşük kalır ama yinede satılırmı net satılır.
  9. Yvşlagaçtanealıyon

Çözüldü✓ Bu komple set sizce ne kadar eder

En fazla suyunu sıksan 23K dan fazla verilmez veren de bilmiyordur zaten bulursan üstünü vereni direk sat.
  10. Yvşlagaçtanealıyon

İyilikten maraz doğar. Sizce ben mi hata ettim?

Asıl zora sokan da o zaten aga kendi istemediği sürece çözümü yok elinde olmayan bir durum.
  11. Yvşlagaçtanealıyon

Aga gerçekten adama zarar şöyle bir düşününce
  12. Yvşlagaçtanealıyon

Kazığa oturmak isteyin bırakacaksın oturacak hata yapmışsın
  13. Yvşlagaçtanealıyon

ANLAŞTIĞIM KASA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ

LG genele vurduğumuzda çok güzel kaliteli bir marka. Bu modeli de güzel alınabilir ama ben yinede bu Y ayak monitör tavsiye etmiyorum. Fotoğraftakinden çok daha büyük kral
  14. Yvşlagaçtanealıyon

ANLAŞTIĞIM KASA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ

6K ya baya güzel fiyat
  15. Yvşlagaçtanealıyon

Birazdan Vatana Gideceğim yardımcı olur musunuz

bir şey olmaz ALLAHIN izniyle
  16. Yvşlagaçtanealıyon

Söylediğim gibi şuan bu mesajı 2008 model psu nun güç verdiği pc den yazıyorum.Markası ASUS tık yok o yıldan beri. Bu işin garantisi olmaz kral o biraz da elektrik hattınız la alakalı sabit 12V240 geliyorsa olmaması lazım. Burda ölçüyorum mesela 160-170 lere kadar düştüğü oluyor sıkıntılı biraz...
  17. Yvşlagaçtanealıyon

Gayet güzel bir modelini almışsın güle güle kullan.
  18. Yvşlagaçtanealıyon

Thermalteke genele vurduğumuzda çok güzel bir marka aslında. Ama sorunlu modelleri tabii ki var.
  19. Yvşlagaçtanealıyon

Reis şuan bu mesajı 2008 de alınıp o yıldan beri aktif çalışan psu nun çalıştırdığı bilgisayardan yazıyorum. PSU kaliteliyse sıkıntı çıkmaz ama işini garantiye almak istiyorsan en iyisi UPS. İçindeki aküleri sayesinde elektrik gitse bile çalıştırıyor takılı olduğu cihazı.
Top Bottom