Neler Yeni

Sizce sistemi kaça vermeliyim

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,908
İsim
.
yani kasa psunun hatrına veresim var gibi 😂
Reis bir tık ucuz olur sonuçta 280 hz monitörde veriyorsun monitörü vermesen havada karada gider ama bilemedim.
Yani yeni alacağın sistem hazırsa elden çıkarmak amacıyla sat gitsin o zaman arkana bakmazsın.

oldusana

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
za
23 e sıfır 4060ti sistem var xd bunun ederi 14 15

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
Reis bir tık ucuz olur sonuçta 280 hz monitörde veriyorsun monitörü vermesen havada karada gider ama bilemedim.
Yani yeni alacağın sistem hazırsa elden çıkarmak amacıyla sat gitsin o zaman arkana bakmazsın.
Arkadaştan aldım sistemi alsat amacıyla hacı bir iki tık fazla kazanırsam hoş olur benim için yoksa imzadaki sistem benim kardeşe diye düşündüm bunuda vazgeçtim sonra

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,908
İsim
.
Arkadaştan aldım sistemi alsat amacıyla hacı bir iki tık fazla kazanırsam hoş olur benim için yoksa imzadaki sistem benim kardeşe diye düşündüm bunuda vazgeçtim sonra
İki tık kazanmak istiyorsan kesinlikle beklet kral yok benim pc var boşver diyorsan sat.
Onun dışında ucuza gider yani 20K.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
İki tık kazanmak istiyorsan kesinlikle beklet kral yok benim pc var boşver diyorsan sat.
Onun dışında ucuza gider yani 20K.
Banada öyle geliyor hatta şunu yapayım diyorum mantıklı mı onu söylesen yeter kardeşte 600watt sıfır bitfenix psu var novamesh var onları takayım dıyorum 24 25 yazayım diyorum ama çok olur gibi geliyor eskileri de elden çıkarıp kardeşe başka kasa psunalırım diyorım bu dandik kasanın içindeki tek şerit çalışıyor adreslenwbilir onuda sökeyin kendi kasama takayım diyorum ama 1 2 k içinde uğraşmasam mı diyorum

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,908
İsim
.
Banada öyle geliyor hatta şunu yapayım diyorum mantıklı mı onu söylesen yeter kardeşte 600watt sıfır bitfenix psu var novamesh var onları takayım dıyorum 24 25 yazayım diyorum ama çok olur gibi geliyor eskileri de elden çıkarıp kardeşe başka kasa psunalırım diyorım bu dandik kasanın içindeki tek şerit çalışıyor adreslenwbilir onuda sökeyin kendi kasama takayım diyorum ama 1 2 k içinde uğraşmasam mı diyorum
Hayır elindeki kaliteli malı verirsin dandik mal sana kalır sakın öyle bir şey yapma.
PSU değişerek kasanın değerini arttıramazsın ikinci el sonuçta.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
Hayır elindeki kaliteli malı verirsin dandik mal sana kalır sakın öyle bir şey yapma.
PSU değişerek kasanın değerini arttıramazsın ikinci el sonuçta.
Demi aklıma da o geldi şuan ki psuda coilwhine dışında sorun yok zaten

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
Sakın sakın öyle bir şey yapma dandiği sat kalitelisi sana kalsın sen tam tersini yapayım diyorsun :D
Dkfkfmnd neyse fanlardan şerit ledi sökeyim bari işine yarar ayrı olarak çalışmıyor zaten kısa devre yapmış sanırım psudan alıyor gücü onun dışında da dıştan bağlanabiliyor ama psudan çekersen ondada tekinin şeritleri sağlam

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,908
İsim
.
Dkfkfmnd neyse fanlardan şerit ledi sökeyim bari işine yarar ayrı olarak çalışmıyor zaten kısa devre yapmış sanırım psudan alıyor gücü onun dışında da dıştan bağlanabiliyor ama psudan çekersen ondada tekinin şeritleri sağlam
Ona göre bir ayar çekersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,758
Üyeler
161,341
Son üye
Hseyn24
Top Bottom