Arama sonuçları: *

1. Zamazingoo

bu sistem alınır mı? önerileriniz varmı

4060ti attığın sistemin fiyatını yükseltiyor zaten geri kalan parçalar giriş seviye.(7500f hariç) Amd alınmaz saçmalıkları doğal olarak aklını karıştırmıştır ama gerçek bu değil. Paşalar gibi de alınır özellikle senin istediğin fiyat segmentinde. Tek tek toplarsan 30k'ya tüm parçaları iyi bir...
  2. Zamazingoo

SİZCE SİSTEMİMİ UPGRADE ETMELİ MİYİM ?

Yok 6800xt-900xt için söylendi o aklında olsun diye söyledim yanlış yönlendirilmişsin. Ayrıca amd rx6800 içinde 600-650w öneriyor. Ama bu tavsiye referans model için. Özel tasarımlı kartlarda 600w sorun yaratabilir.
  3. Zamazingoo

Yanlış bilgi veriliyor... 3070 ile rx6800xt-6900xt bambaşka kartlar. Resmi olarak 800w öneriliyor. 600w aşırı sınırda bir psu ve gold bronze vs olması önemli değil. Rx6900xt kullanıyorum ve nadir de olsa anlık 850w peak yapıyor. Ki özel üretim versiyonlarda daha da yüksek psu öneriliyor.
  4. Zamazingoo

Doğru hamle olur. Hatta al mesela , https://shbd.io/s/0tjRM0NG
  5. Zamazingoo

Miningli=alınmaz demek değildir. Eğer hor kullanılmamışsa ve satıcı at hırsızı kılıklı değilse gayet de alınabilir mining kart ömrünü yarıya düşürmez.Üstelik minigli diye daha ucuzdan koyulma durumu da bir artı. Bu arada 3080'de de 10gb vram var. Yine sınırda yani. 3080ti daha mantıklı ama...
  6. Zamazingoo

net 6700xt.8gb vram artık tırt. Hatta mevcuttan daha iyi bir sıçrama için 6800.
  7. Zamazingoo

O halde 5k civarına satarsın. 👍
  8. Zamazingoo

cw'siz kart yok bu fiyat düşümüne gerekçe değil.(tabi boşta bile cw yoksa) 5.1k'dan satanlar var. Kfg'ye bizim türkolar dikkat ediyorlar bu bir artı. 5750'den koyup 5'e satarsan karlı olur.
  9. Zamazingoo

Fps iyi dediğine göre rekabetçi oyunlar oynuyorsun. 2.el düşünüyorsan yükseltmeni tavsiye ederim ama sıfır için değmez. İkınci el rx6700xt rx6800 olabilir. Bütçeni bilmiyorum gerçi.
  10. Zamazingoo

Ne için? Daha iyi çözünürlükte oyun için mi veya yüksek hz monitör alıp daha fazla fps almak için mi?
  11. Zamazingoo

4070ti super ile 7500f olur mu?

Alternatif olarak 7800x3d, çok paran varsa 7950x3d. Geriye kalan aradaki 7700x gibi işlemciler fiyatına ve performansına göre 7500f(7600aynı) üzerinden gereksiz bir yükseltme olur. Bu arada 7600x fiyatına 7700 fln bulunabiliyorsa neden olmasın.
  12. Zamazingoo

Fazladan paran varsa neden olmasın. Ama benim fazladan param olsa 4080 supere cıkardım mesela işlemci yerine.
  13. Zamazingoo

Fazlasıyla. Not : Bazı rekabetçi oyunlarda 2k için bottleneck yapacaktır ama zaten bu kartın vereceği fps senin monitörünün max hz'sinin çok üstünde olacağı için np.
  14. Zamazingoo

eğer bu kartla 1080p oynamayacaksan, hayır.
  15. Zamazingoo

Cpu'dan kısıp gpu'ya yatırmak. Tr şartlarında en mantıklı hareket. - Harika olur.
  16. Zamazingoo

Konuda bahsettiğim sistemi satıyorum sizce ne kadar eder?

Sıfır fiyatlara değil, 2.el piyasasındaki parça fiyatlarına bakılır. 65k ilan koyup 60 civarına satarsınız karlı bir alışveriş olur.
  17. Zamazingoo

63.000 tl toplama sistem sizce nasıl?

Kayıp,yapılacak kurgu düzeyine göre değişir.Ben ağırlıklı yapay zeka/deep learn. senaryosuna göre önerdim v-cahce ikisinde de bol olduğundan dolayı.Render-editing boyutuna kayarsa iş, orada intel ve daha çok çekirdek biraz daha ağır basıyor.Burada hangi türü daha yoğun ve öncelikli kullanacaksan...
  18. Zamazingoo

7800x3d de bol v cache kullandığından, 7900x3d ile değişirsiniz oradan 5k civarı artar. Ssd kc 3000 mükemmel bir ssd ancak benzer kalite daha ucuza şu var. n11 200tl tik hızı kuponlarıyla 2700e gelir...
  19. Zamazingoo

3d işlemciler bol v-cache sayesinde ai/deep learning gibi yazılımsal işlerde iyi perf gösteriyor. Güzel tercih.👍 Diğer parçalar da gayet güzel ancak makine öğrenimi/AI gibi işlerde o gpu biraz yetersiz kalabilir daha çok tensör gerektirdiği için.Tabi tam belirtilmemiş hangi araçlar hangi...
  20. Zamazingoo

40.000 TL SİSTEM ÖNERİSİ

Itopya'dan son zamanlarda çok şikayet geliyor forumlarda. Kendin elle toplarsan daha güzel bir sistem olabilir. Hazır sistemlerde illaki kötü parça koyuyorlar içine.Toplama deneyimin yoksa orası ayrı .
Top Bottom