Cpu'dan kısıp gpu'ya yatırmak. Tr şartlarında en mantıklı hareket.4070ti super ile 7500f işlemci sıkıntı yaratır mı? Öneriniz nedir?
Herhangi bir dar boğaz ısınma vs gibi sorun olmaz değil mi?Cpu'dan kısıp gpu'ya yatırmak. Tr şartlarında en mantıklı hareket.
- Harika olur.
eğer bu kartla 1080p oynamayacaksan, hayır.Herhangi bir dar boğaz ısınma vs gibi sorun olmaz değil mi?
2k monitör ile sorunsuz kullanılır yani?eğer bu kartla 1080p oynamayacaksan, hayır.
Fazlasıyla.2k monitör ile sorunsuz kullanılır yani?
Sistemi rahatlatmak adına işlemci tercihini değiştirmeye gerek var mı peki? Bu haliyle yeterli mi? Fazladan para vermemek adına.Fazlasıyla.
Fazladan paran varsa neden olmasın. Ama benim fazladan param olsa 4080 supere cıkardım mesela işlemci yerine.Sistemi rahatlatmak adına işlemci tercihini değiştirmeye gerek var mı peki? Bu haliyle yeterli mi? Fazladan para vermemek adına.
İşlemci olarak ne önerirsiniz alternatif olarak? Bir de 7600'e gerek var mı? Hangisini tercih etmeliyim?Fazladan paran varsa neden olmasın. Ama benim fazladan param olsa 4080 supere cıkardım mesela işlemci yerine.
Alternatif olarak 7800x3d, çok paran varsa 7950x3d. Geriye kalan aradaki 7700x gibi işlemciler fiyatına ve performansına göre 7500f(7600aynı) üzerinden gereksiz bir yükseltme olur.İşlemci olarak ne önerirsiniz alternatif olarak? Bir de 7600'e gerek var mı? Hangisini tercih etmeliyim?