Hocam öyle bir şey yok en kötü 4070 ti super bile rog strox 4070 ti kartını geçer.Ben deneyip aldım nasıl yok Asus diyorum sıradan bir markw değil
Valla ben oynadığım oyunlarda denedim öyle yazıyorum yorumu herkesin kendi tercihiHocam öyle bir şey yok en kötü 4070 ti super bile rog strox 4070 ti kartını geçer.
Dostum herkesin kendi tercihi diye bir şey yok. Dediğin şeyin savunulabilir bir tarafı da yok baktığın üst model kart bozuktur, birebir aynı kasada mı çıkarıp denediniz? Ekran kartına yüklenmeyen oyunlarda denemişsinizdir sizin işlemciniz daha güçlüdür.Valla ben oynadığım oyunlarda denedim öyle yazıyorum yorumu herkesin kendi tercihi
Hayır aynı işlemci de denedim bilgisayar işi yapan bir tanıdığın ofisinde her türlü ekran kartı var asusun 4070 i çoğu ti den iyidi bunda anlamiyacak bişey yokDostum herkesin kendi tercihi diye bir şey yok. Dediğin şeyin savunulabilir bir tarafı da yok baktığın üst model kart bozuktur, birebir aynı kasada mı çıkarıp denediniz? Ekran kartına yüklenmeyen oyunlarda denemişsinizdir sizin işlemciniz daha güçlüdür.
Almasa da olur da alması çok iyi olur. %18 performans farkı ve 4gb vram için 10.000tl.4070 super en fp nvidia kart suan gerek yok ti supere 2k icin