Arama sonuçları: *

1. ZippoTurkey

4060 TI RYZEN 7 7700X SİSTEM İYİ MİDİR?

Pahalı :blobdance::ROFLMAO::ROFLMAO: 16 Çikolayt azmış ama yükseltirsen sütlü çikolata gibi olur
  2. ZippoTurkey

Sistemim ne kadar eder?

Hocam merhaba, Koltuğu daha yeni aldım hiç bir yırtığı hasarı filan yok ilk gün olduğu yenilikte evli olduğum için bilgisayara fazla oturamıyorum hanım dolayısı ile o yüzden üstünde fazla tepinmedim :D
  3. ZippoTurkey

Sistemim ne kadar eder?

Tek tek satmam daha mantıklı mı olur o zaman?
  4. ZippoTurkey

Sistemim ne kadar eder?

ekipmanlar ile birlikte ne kadar yapar peki? 2 monitör + askısı klavye mouse kulaklık oyuncu koltuğu
  5. ZippoTurkey

Sistemim ne kadar eder?

Merhaba, Borçlarımdan dolayı bilgisayarımı satmayı düşünüyorum sizce tahminen kadar yapar bu komple sistem. North Bayou Nb F160 17-27 " Çift Kol Amortisörlü Mevcuttur 2 Monitör Askıdadır. AMD Ryzen 5 5600 İşlemci (2 Eylül 2022 Amazondan alındı fakat faturası yok satıcı amazondan ayrılmış.)...
  6. ZippoTurkey

Ps5 mi pc mi almalıyım küçüklüğümden beri pc oyuncusuyum

Ps5'imi 2 gün önce sattım. Bende küçüklüğümden beri pc oyuncusuyum bütün ortamım pc üzerine kurulu. Ps5'i balayı dönüşü almıştım bir hevesle maksimum 2-3 kere açmışımdır o yüzden yanlış bir tercih yapma pc candır.
  7. ZippoTurkey

İşlemcim ve Ekran kartım Kaç TL eder?

Merhabalar, ASUS GTX 660 OVERCLOCK EDİTİON Ekran Kartı (Kutulu) ryzen 5 1500x (kutulu) - Anakart değişimi yaparken 1 adet pinini kırdım ama aktif çalışıyor Sizce kaç TL'ye satmalıyım bu parçalarımı
Top Bottom