Arkadaşlar haftaya cuma günü alacağım, gaming gen tr den olmasın orada cok sorun yaşadım fps drop sorunları, hangi yer su anda güvenilir ya da ps5 mi alayim pcden ps5e geçersem cok yabancılık çeker miyim ingilizcem iyi değil bütçem 21 Bin
Ne tarz oyunlar oynuyorsun ve ps exclusive’lerine bir bak seversen geçersinArkadaşlar haftaya cuma günü alacağım, gaming gen tr den olmasın orada cok sorun yaşadım fps drop sorunları, hangi yer su anda güvenilir ya da ps5 mi alayim pcden ps5e geçersem cok yabancılık çeker miyim ingilizcem iyi değil bütçem 21 Bin
Hikayeli oyunlarNe tarz oyunlar oynuyorsun ve ps exclusive’lerine bir bak seversen geçersin
Ingilizce oyunlar da bilmiyorum hata mi ederim pcden geçersem 4-5 yıl götürür mu ps5PS5'in Türkçe arayüzü var zaten. Neden yabancılık çekesin?
PS6 çıkana kadar götürür.Kuzeninde vs. konsol varsa bir controller’ine bak.Pc’den ps’e geçince controller biraz yavaş gelebilir.Beğenirsen geçersin.İngilizceye çok gerek yok aslında youtube’da vs. ingilizce videolar falan izle alışırsın, hikayenin ana hatlarını anlarsın.Hikayeli oyunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ingilizce oyunlar da bilmiyorum hata mi ederim pcden geçersem 4-5 yıl götürür mu ps5
Kardeşim tercih meselesi ancak ps5 e 22k vericeğime hazır sistem ya da toplama sistem alırım psde oynadıgım oyunları hem pcde oynarım hemde her işimi pcde hallederim. Ben mesela fifa 24 ü ps4 kolu bagladım pcden oynuyorum. Ps5 de çok iyidir ama bu kişi tercihi maalesef. Yani hikayeli oyunları kolla vs. oynamak istiyorsan kolu kablosuz bir şekilde bluetooth alıcısı varsa bağlayabilirsin.Arkadaşlar haftaya cuma günü alacağım, gaming gen tr den olmasın orada cok sorun yaşadım fps drop sorunları, hangi yer su anda güvenilir ya da ps5 mi alayim pcden ps5e geçersem cok yabancılık çeker miyim ingilizcem iyi değil bütçem 21 Bin
Ben PS4 Slim'ı 2017 senesinde almıştım. 6 sene sonra PS5 aldım. Oynanış zevk verdikten sonra hikayeyi anlamak ikinci planda kalıyor.Hikayeli oyunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ingilizce oyunlar da bilmiyorum hata mi ederim pcden geçersem 4-5 yıl götürür mu ps5