Arama sonuçları: *

1. Z

200.000 TL Bütçeyle YouTuber ve Yayıncılık İçin Sistem Tavsiyesi

Bence fiyat olarak başlangıç seviyesi için fazla.
  2. Z

5070 li sistem beklenirmi?

30 k sadece ekran kartı için değil mi?
  3. Z

Beyler bu sistemi 22 bine satıyorum sizce ucuza mı satıyorum

Ben olsam satarım. 24 teklifi bekleyeceğin arada alacağın yeni sistem veya başka bir şey o kaybettiğin 2 binden fazla olur. Yeni yılda ek vergiler geliyormuş galiba online alışverişte. O yüzden sitelerden hazır sistem almak daha zorlaşır.
  4. Z

PC'Yİ SATMAK MI GELİŞTİRMEK Mİ

Ben olsam 5000 serisi beklerim.
  5. Z

PC'Yİ SATMAK MI GELİŞTİRMEK Mİ

fiyat noraml 10k. çok eski sistem. satıp 55k ya ddr5 sistem diz. 35k o sisteme harcamak demek yeniden sistem dizmek. zaten ddr5 geçersen her şey değişiyo. 55k ya güzel hazır sistem bulursun. yılbaşı da geiyo kampanya falan olur belki
  6. Z

Şu bilgisayarı önerir misiniz

öyle yani. 88klık sistemin 12 aylık ödemesi 113k olarak gördüm. 113k ödüyeceksen 113klık sistem al vadesiz öde daha iyi :D
  7. Z

Şu bilgisayarı önerir misiniz

12 ay vadesiz imkanın varsa en iyisini kur. Şu devirde vadesiz taksit nimet. hazır sistem alsan taksit yapsan zaten vadeyle aynı paraya gelecek daha düşük sistem. bütçeni zorla aylık ödemeyi en iyisi al. vadesiz taksit ınanılmaz iyi. Bana limit vermemişti zamnında word.
  8. Z

Hazır Sistemim Sizce Ne Kadar Eder?

16 teklif geldi 17ye ilan atmıştım. Satıyorum bu fiyata hocam. İyi mi?
  9. Z

Bence de 16 falan iyi. Bir arkadaş 25-30 dedi. Bence etmezz.
  10. Z

Yok ya. Benim bilgim çok yok fiyatlarla ilgili ama 4060 li sistem alimmaz mı bu fiyata? Bu fiyatlar çok değil mi?
  11. Z

İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 5600 ANAKART: ASUS B450M DRAGON 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 mATX Anakart EKRAN KARTI: ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB GDDR6 Ekran Kartı RAM: CORSAIR 8GB Vengeance LPX 3200 MHz CL16 DDR4 Masaüstü Siyah Ram x2 (Toplam 16GB) SSD: WD Blue SN570 500GB GEN3X4 M.2 SSD...
  12. Z

Hangi sistemi almalıyım ?

Ben olsam 4070 sistemi alırdım. Zamanla +16gb ram eklemesi daha kolay olur
  13. Z

30k herşeyi dizdim sizce nasıl

Geçen gün yeni pc alacağım için senin sistemin hemen hemen aynısı. Ssd ram vs değişiktir ama işlemci ekran kartı aynı. Üstüne içinde ak400 soğutucu olan sistemi 18k koydum saçma sapan teklifler vs geldiği satışını kaldırdım 2.pc olarak tutacağım. Bence günümüzde 3060 lı sisteme bu kadar verilmez...
  14. Z

7800x3d sistem almak istiyorum. Elimde rx6600 var.

bütçe? mesela ileride 4080 veya 5080 vs mı alacaksın yoksa 4060 mı?
  15. Z

Taksitli hazır sistem önerisi.

bakayım 25k civarı sistemlere hocam. 25 e iyi sistem yok. Ben goremedim. 24K VAR AMA 5500 işlemcili alınmaz yani. gecen arkada 5600 3060 lı sistemi 28k verdı monıtor dahıl. fazla paralar bence 5500 icin.
  16. Z

Taksitli hazır sistem önerisi.

Peşin fiyatına galiba gamin gen tr var ama yapikredi için. Eğer kampanya bitmediyse. Ama bütün sitelerde 12 ay taksit imkanı var vade farkiyla
  17. Z

4080li sistemlerden hangisi tercih edilmeli?

Dostum sıkıntı ne? Sana tahmini 2-3 aya para gelecek. Gelince de foruma açacağım dedim. Erken geldi para ve alacağım. 2 sistem arasında kaldım fikir soruyorum. Sana mı soracaz konu açarken 😂
  18. Z

Proart serisinden 4k daha pahalı tuf serisi 4080 var. Düz 4080. Neden bu ondan ucuz? 1721031898 Bir de bu aradaki fark değer mi?
  19. Z

Bütçe max 100k. Bu yüzden 2 tane sistem oluşturdum. Tek ssnile alamadığım için 2 sistem içinde 2 ss var. Üst tarafta sistem adları yaziyir oradan kontrol edebilirsiniz hangi parça hangi sisteme ait diye. Tundra sistem 2k falan daha ucuz. Eğer başka bir sitede daha iyisi varsa bu fiyatlara...
  20. Z

Bu fiyata değer mi yoksa daha ucuza bulunur mu?

https://www.incehesap.com/nyks-oyuncu-bilgisayari-fiyati-58884/ Bu sistemi buldum ve özelleştirmeler sonrası bu fiyata geldi. Sizce nasıl? Bu sistemde +4k ile asus tuf 4080 ekran kartı alinabiliyor. Neden normali superden pahalı?
Geri