Arama sonuçları: *

1. ağrıkesici

ekran kartları performans sıralaması

Bu ideal bir liste olmuş ama tabi kabaca diyebiliriz buna. Çünkü DLSS, FSR vb. gibi teknolojileri katarsan liste allak bullak olur. Eğer almayı düşündüğün modeller varsa ve arasında kaldıysan mutlaka YouTube'daki benchmark ve oyun testlerinin videolarını izle. Kullandığın çözünürlükle alakalı...
  2. ağrıkesici

hangi ekran kartını almalıyım

Kim için dedin anlamadım ama:) Yani elektronik bu herkese mükemmel gelen Nvidia'da bile sorun yaşayabilirsin. AMD eski sorunlarının çoğunu halletti gibi. Tabii hala sorunları oluyor ara sıra. Ben yaşamadım açıkçası. Ayrıca şu FSR işi baya hızlı gidiyor. İlerde RDNA ile beraber güzel şeyler...
  3. ağrıkesici

hangi ekran kartını almalıyım

Yani seçenekler o kadar yanlı ki sorman bile yersiz olmuş biraz. Belli Nvidia almak istiyorsun ve sadece onay ister gibisin:) Madem istiyorsun Nvidia al bence. AMD alırsan en ufak bir drop'ta bile "AMD işte gördün mü" diyeceksin kendi kendine emin ol:)
  4. ağrıkesici

Kasayi Monitore Bagladim Fakat Sinyal Yok Diyor.

Hadi geçmiş olsun. Güzel ve keyifli oyunlar sana:)
  5. ağrıkesici

Sen söyle oldu mu? Ben nerden bileyim:) Görüntü geldi mi?
  6. ağrıkesici

Monitörün menüsünden bağlantı seçeneklerini bul. Belki Auto değil de HDMi'da kalmıştır. Onu ya Auto'ya ya da DP'ye al.
  7. ağrıkesici

GPU'daki güç kablosu tam oturmamış gibi sanki elinle kontrol et istersen. Çok hafif bastır biraz.
  8. ağrıkesici

Bilgisayarı satarken dolandırılıyor muyum ???

Dolandırıcı. Hem komisyon ücretini niye ben ödeyeyim ki mantık olarak. Masraflar ona aittir. Yazacağın tek şey şu "20.000TL hesabıma geçmeden kargoya veremem kusura bakma komisyon vs. ben uğraşamam" diye. Büyük ihtimal küfürlü bir mesaj alacaksın hazırlıklı ol ama:)
  9. ağrıkesici

Çözüldü✓ 144 hz monitör mü almalıyım yoksa ekran kartını mı yüseltmeliyim?

İyi mi evet ama şart mı dersen hayır. Açıkçası ben de 144 kullanıyorum ama şart değil bence.
  10. ağrıkesici

Çözüldü✓ 144 hz monitör mü almalıyım yoksa ekran kartını mı yüseltmeliyim?

Giriş seviyesi bir sistemde bence monitördense ekran kartı yükseltmek daha mantıklı. 144 Hz bir tık lüks kalır.
  11. ağrıkesici

RTX 3070 ve 3080 kaç sene idare eder?

1080p ve 720p için "çooook" uzun süre kullanılır o kartlar. Millet 2K'da uzun süreli kullanım düşünüyor 3080 ile düşün.
  12. ağrıkesici

B450 anakartı r5 5600g için uygun hale getirebiliyormuyuz

Hayır. Sonuçta üretici firmanın çıkardığı bir sürüm bu. Test edilmiş denenmiş ki piyasaya sürmüşlerdir.
  13. ağrıkesici

B450 anakartı r5 5600g için uygun hale getirebiliyormuyuz

BIOS sürüm notlarını okuyarak uygun BIOS sürümünü bulabilirsin.
  14. ağrıkesici

3600 5700xt sistem toplama Öneri

Anakartı B450M S2H yap bence.
Top Bottom