Neler Yeni

hangi ekran kartını almalıyım

amd nvidia

• amd alıp iyi sistem dizip riske girmek

Oylar: 10 62.5%
  • nvidia alıp ortalama sistem dizip rahat olmak

Oylar: 6 37.5%

• Oy kullanan toplam üye
    16

Liara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
bütçemi ne kadar az kulanırsam o kadar iyi olacak benim için rx 6600 rx 6500 gtx 1660s rx 3050 aralarında kaldım rdr2 gta5 bf1/5 oyunlarda 60 fps full grafikte stabil verecek kart almak istiyorum bütçe 10 k yüksek kartlara çıktıgımda ssd kulanamayacagım elimde 8 yıldır kulandıgım bilgisayarımda kalan hdd mi kulanacagım 1tb yüksek kart aldıgımda ucuz olan markaları almam gerekecek birde zotac sapphire gibi ne yapmam lazım insanlar amd yi çok kötülüyor bir yandanda ucuza çok iyi fps veren kartları var ne yapacagım çok kararsızım
Ben olsam AMD alıp riske girmezdim. Stabilite için Nvidia kart almak daha doğru olur. Bütçeyi 3060'a zorlayabilirsen iyi olacaktır. Ha saf güç anlamında RX 6600 daha iyi sürücü sorunu yaşamayacağının garantisi yok ve kimse de garanti veremez. Nvidia bu konuda AMD'ye nazaran çok daha stabil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
çok dogru bir tespit yaptın aslında birkaç kişi kötülerse nvidiaya kayacagım
Kim için dedin anlamadım ama:) Yani elektronik bu herkese mükemmel gelen Nvidia'da bile sorun yaşayabilirsin. AMD eski sorunlarının çoğunu halletti gibi. Tabii hala sorunları oluyor ara sıra. Ben yaşamadım açıkçası. Ayrıca şu FSR işi baya hızlı gidiyor. İlerde RDNA ile beraber güzel şeyler sunabilir AMD. E fiyat olarak zaten daha iyi.

Zaris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
SICAK FIRSATLAR
ben azılı bir amd fanboyuydum işlemci konusunda hala öyleyim fakat son 2 amd ekran kartım oyun oynamadığım sırada durduk yere bozulunca tövbe ettim.

son aldığım ekran kartını da rtx 3050 aldım nedense çevremdeki insanların nvidia kartları ömürlük gibi hiç bozulmuyor. bir kere de nvidia alayım dedim.

illaki amd ekran kartları daha fiyat performans bu bir gerçek fakat ben işin o kısmını geçtim artık.

agile

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berke turan
ben azılı bir amd fanboyuydum işlemci konusunda hala öyleyim fakat son 2 amd ekran kartım oyun oynamadığım sırada durduk yere bozulunca tövbe ettim.

son aldığım ekran kartını da rtx 3050 aldım nedense çevremdeki insanların nvidia kartları ömürlük gibi hiç bozulmuyor. bir kere de nvidia alayım dedim.

illaki amd ekran kartları daha fiyat performans bu bir gerçek fakat ben işin o kısmını geçtim artık.
bende şu an nvidia gt 730 var 8 yıl boyunca 1 defa bile temizlik yapmadan kulandım geçen hafta temizledim çünkü 95 dereceleri görüyordu yani demek istedigim ben nvidia kulandım 8 yıl boyunca maşallah tık demedi arıza anlamında amd çevremde hiç kulanan olmadıgı için kararısız bırakıyordu tam olarak aslında sormak istedigim buydu dayanıklılık senin aldıgın 2 kart durduk yere bozulmuş bu durum benim başıma gelse birdaha alamam bilgisayar işte tam kararsız kaldıgım noktada bu ama nvidia alırsamda amd ye göre performası düşük bir kart almış olacagım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada konudan bagımsız bu kadar hızlı yardımcı olungu için şaşırdım şimdi üye oldum ve memnun kaldım forumdan teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Talha K
kimisi var vatanını savunur gibi amd yi savunuyor kimisi var oda nvidia yı savunuyor şöyle açıklamalı bir şekilde tespitlerle yapılan yorum göremedim
AMD Bütçe olarak daha uygun, NVIDIA yazılım olarak AMD'den üstün. Ben çok taraf tutmuyorum şahsen. İkisi de kaliteli markalar benim için.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
bütçemi ne kadar az kulanırsam o kadar iyi olacak benim için rx 6600 rx 6500 gtx 1660s rx 3050 aralarında kaldım rdr2 gta5 bf1/5 oyunlarda 60 fps full grafikte stabil verecek kart almak istiyorum bütçe 10 k yüksek kartlara çıktıgımda ssd kulanamayacagım elimde 8 yıldır kulandıgım bilgisayarımda kalan hdd mi kulanacagım 1tb yüksek kart aldıgımda ucuz olan markaları almam gerekecek birde zotac sapphire gibi ne yapmam lazım insanlar amd yi çok kötülüyor bir yandanda ucuza çok iyi fps veren kartları var ne yapacagım çok kararsızım
AMD ile niye riske giresiniz ki AMD'nin bir çok sorunu çözüldü yazılım olarak Nvidia önde ama modele bağlı olarak AMD Ekran kartları daha f/p ve saf gücü olarak daha iyi.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,955
İsim
Hacı
RX 6600 açık ara önde.

agile

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru