Arama sonuçları: *

1. admknl

Msi armor Rx 590 OC 8GB ve Msi GTX 1660 gaming x

1660 öneririm
  2. admknl

Teknobiyotik P2XT Nasıl Sistem?

japon kapasitör varken tayvan kapasitörü onuda geçtim akartekin kalitesi ne ki ona güveniyorsunuz dark markası=akortek. Neyse hocam insanların kalite alıgısı görecelidir iyi günleri dilerim
  3. admknl

kapasitör değerleri nedir söyleyin bana bende tezinize cevap veriyim
  4. admknl

ben kapasitör kalitesine bakarım hocam benim için thermaltake bile çöp
  5. admknl

M2 ssd yi bolmek

Neden bölüyorsun hocam bence hiç uğraşma
  6. admknl

Asus'un b450 herhangi bi chipsetli anakartını alın 4400mhz ram desteği var kafanız rahat olur :)
  7. admknl

PSU ayrı alın hocam ille ordan almak zorunda değilsiniz teknobiyotik çok kaliteli ürünler satan bi firma değil varsa yoksa dark high power işte
  8. admknl

Bu arada anlamayanlar demişiniz hocam ama o 3600 ramler bu anakartta 3200 olarak çalışır :)
  9. admknl

bu kadar para versem ya corsair yada be quietten başka psu sokmam içeri ayrıca high power kötü değil çöp
  10. admknl

Bu sistemi high power psu ya güvendirmek
  11. admknl

Hangi sistemi tercih etmeliyim

hayırlı olsun güzel günlerde kullanın :)
  12. admknl

gayet güzel ancak mb511 temperli cam yerine mesh olanı almanız soğutma performansınızı dahada yükseltecektir tabii ki son karar yine sizin ama sistem çok hoş hayırlı olsun derim :) 1594111380 şuan siteye baktımda mesh modeli yok sanırım yada ben görmedim
  13. admknl

td 500 mesh alırsanız iyidir aynı şekilde mb511 mesh çok iyidir phanteks eclipse p400a rgb çok iyidir
  14. admknl

çok daha iyi olur 3700x üzerinde gelen soğutucu işinizi görür ve buna para harcamak zorunda kalmazsınız ancak o kasadan uzak durun derim ölçüleri insanı tatmin etmiyor ha şuda var fanları zaten 550tl dışardan alsanız kasanın yarı parası fanlar için zaten
  15. admknl

1. sistemdeki kasa çok yeterli alana sahip değil ayrıca 3600 stok fanla işinizi o kasada hiç görmeyecektir 2. sistemde ise 3600 için o kadar para verip o soğutucuyu almaya ne kadar gerek var oda tartışılır öncelikle daha geniş ve hava akışı iyi olan kasa tercih edin derim ek olarakta nerdeyse bi...
  16. admknl

SICAKLIK DEĞERLERİ

Umarım memnun eden sıcaklık değerlerine ulaşır diyelim :)
  17. admknl

SICAKLIK DEĞERLERİ

Hocam sabahtan beri siz bana göre ben size göre boş yapıyoruz neyin sidik yarışı bu tamam siz haklısınız deliye del verdim eline bel verdim özür dilerim
  18. admknl

SICAKLIK DEĞERLERİ

İsterseniz boşta değerlerinide isterim göndeririz :) öyle ya da böyle ortada bi gerçek var bütün bios ayarlarını stok halde bırakırsanız bu durum 10 kişiden 9 unun başına gelir bu videoda bios voltaj ayarları ile ilgili bilgi var mı neye göre yapılmış bi ispat yok tabi ki her işlemci bu derecede...
  19. admknl

SICAKLIK DEĞERLERİ

Corsair 570x kasa corsair h100i sıvı soğutma asus x570e gaming ile boşta 55 60 arası çalışıyor oyunlarda sıvı soğutucunun fan sesinden çok rahatsız oluyor kuzenim buda sistem görüntüsü;
  20. admknl

SICAKLIK DEĞERLERİ

farkındayım hangi soğutucu ile geldiğinin dostum peki 3700x in corsair h100i ile boşta 55 60 derece arasında gezdiğinin farkındamısınız yada 3700x kullandınız mı?
Top Bottom