Neler Yeni

SICAKLIK DEĞERLERİ

Bars

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Muhammed salih
Arkadaşlar benim pek fazla bilgim yokta size bir kaç soru soracam
İslemcim r7 3700x stok fan da en fazla kaç dereceyi görse normaldir bide

Ekran kartım rog strix 2070 super advenced edition sizce otomatik fan hizi ayarinda kac derecede normaldir şimdiden tesekkurler

admknl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Adem Kanlı
işlemcin rahatlıkla 85 dereceleri görebilir o soğutucuyla ekran kartınızın zaten 0 db teknolojisi var belli bi ısıya kadar dönmemesi lazım

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
işlemcin rahatlıkla 85 dereceleri görebilir o soğutucuyla ekran kartınızın zaten 0 db teknolojisi var belli bi ısıya kadar dönmemesi lazım
O soğutucu dediğiniz Wraith prism farkındasınız değil mi 34 Espor duo kadar iyi sayılır. En fazla 80 görürsün o da yük testinde oyunlarda 70 derece 75 derece arası olur en fazla.

admknl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Adem Kanlı
O soğutucu dediğiniz Wraith prism farkındasınız değil mi 34 Espor duo kadar iyi sayılır. En fazla 80 görürsün o da yük testinde oyunlarda 70 derece 75 derece arası olur en fazla.
farkındayım hangi soğutucu ile geldiğinin dostum peki 3700x in corsair h100i ile boşta 55 60 derece arasında gezdiğinin farkındamısınız yada 3700x kullandınız mı?

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
farkındayım hangi soğutucu ile geldiğinin dostum peki 3700x in Corsair h100i ile boşta 55 60 derece arasında gezdiğinin farkındamısınız yada 3700x kullandınız mı?
3800X kullandım zamanında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

farkındayım hangi soğutucu ile geldiğinin dostum peki 3700x in Corsair h100i ile boşta 55 60 derece arasında gezdiğinin farkındamısınız yada 3700x kullandınız mı?
izle bakalım kardeşim oyunda yükte 62 derece boşta sıvı soğutma ile nasıl 55 60 olsun adamın işlemcisi arızalıdır.

admknl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Adem Kanlı
3800X kullandım zamanında.
Corsair 570x kasa corsair h100i sıvı soğutma asus x570e gaming ile boşta 55 60 arası çalışıyor oyunlarda sıvı soğutucunun fan sesinden çok rahatsız oluyor kuzenim buda sistem görüntüsü;

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Corsair 570x kasa Corsair h100i sıvı soğutma Asus x570e gaming ile boşta 55 60 arası çalışıyor oyunlarda sıvı soğutucunun fan sesinden çok rahatsız oluyor kuzenim buda sistem görüntüsü;

Hocam işlemcisinde sıkıntı olamaz mı aha bende attım testi bizzat Wraith prism ile yapılmış girin izleyin onun işlemcisi fazla ısınıyor diye illa herkesin fazla mı ısınacak ben size video ile kanıt sunuyorum siz bana görsel ile hangisi daha mantıklı bilemedim.

admknl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Adem Kanlı
Hocam işlemcisinde sıkıntı olamaz mı aha bende attım testi bizzat Wraith prism ile yapılmış girin izleyin onun işlemcisi fazla ısınıyor diye illa herkesin fazla mı ısınacak ben size video ile kanıt sunuyorum siz bana görsel ile hangisi daha mantıklı bilemedim.
İsterseniz boşta değerlerinide isterim göndeririz :) öyle ya da böyle ortada bi gerçek var bütün bios ayarlarını stok halde bırakırsanız bu durum 10 kişiden 9 unun başına gelir bu videoda bios voltaj ayarları ile ilgili bilgi var mı neye göre yapılmış bi ispat yok tabi ki her işlemci bu derecede çalışmayabilir silikon kalitesine göre ama genel sorun bu amd de

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
İsterseniz boşta değerlerinide isterim göndeririz :) öyle ya da böyle ortada bi gerçek var bütün bios ayarlarını stok halde bırakırsanız bu durum 10 kişiden 9 unun başına gelir bu videoda bios voltaj ayarları ile ilgili bilgi var mı neye göre yapılmış bi ispat yok tabi ki her işlemci bu derecede çalışmayabilir silikon kalitesine göre ama genel sorun bu amd de
AMD ısınıyor diyorsanız biraz saçmalıyorsunuz intel 10.nesil işlemci testlerini izleyin ayrıca stock diyor yani hiç bir bios ayarı yok kuzeninize gelen işlemci sıkıntılı olabilir diyorum hocam niye kabul etmiyorsunuz voltaj ayarı bozuktur fazlar fazla voltaj veriyordur. Ayrıca bir sizin kuzeninizin başına geldi diye bu adamında başına gelmeyecek ya ben 3800X işlemci ile 1 civarı Rust oynadım gayet ağır bir oyun kendisi ona rağmen en fazla 65 dereceyi gördüm bios falan ayarı olmadan stok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim 3800X kullandığım ekran kartı 2080'di Msi trio ekran kartıydı CW sorunu nedeniyle iade ettim gerisini siz düşünün en kaliteli parçalarda dahi sıkıntı çıkabiliyor ayrıca çözüm kolay illa çok ısınıyor diyorsanız voltaj ayarını güzel yaptığınız zaman 15 derece düşüyor.

admknl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Adem Kanlı
AMD ısınıyor diyorsanız biraz saçmalıyorsunuz Intel 10.nesil işlemci testlerini izleyin ayrıca stock diyor yani hiç bir bios ayarı yok kuzeninize gelen işlemci sıkıntılı olabilir diyorum hocam niye kabul etmiyorsunuz voltaj ayarı bozuktur fazlar fazla voltaj veriyordur. Ayrıca bir sizin kuzeninizin başına geldi diye bu adamında başına gelmeyecek ya ben 3800X işlemci ile 1 civarı Rust oynadım gayet ağır bir oyun kendisi ona rağmen en fazla 65 dereceyi gördüm bios falan ayarı olmadan stok.
Hocam sabahtan beri siz bana göre ben size göre boş yapıyoruz neyin sidik yarışı bu tamam siz haklısınız deliye del verdim eline bel verdim özür dilerim

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Hocam sabahtan beri siz bana göre ben size göre boş yapıyoruz neyin sidik yarışı bu tamam siz haklısınız deliye del verdim eline bel verdim özür dilerim
Aynı şekilde diyorum fakat arkadaşın alacağı sıcaklık biraz şans birazda Bios bilgisine bağlı diyerek ortak kararı verelim bence ne dersiniz :D.

admknl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Adem Kanlı
Aynı şekilde diyorum fakat arkadaşın alacağı sıcaklık biraz şans birazda Bios bilgisine bağlı diyerek ortak kararı verelim bence ne dersiniz :D.
Umarım memnun eden sıcaklık değerlerine ulaşır diyelim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,574
Üyeler
164,871
Son üye
Wickerman