Arama sonuçları: *

1. admrc61

Ryzen 5 3600X ve RTX 2060 Oyun Testleri

Arkadaşlar sizden ufak bir ricam olacak. Kanalıma abone olup bana destek verirseniz çok sevinirim. Zaman ayırıp izlediğiniz için teşekkürler, iyi bayramlar
  2. admrc61

Fan hızı arttırmanın nasıl yapıldığını maalesef bilmiyorum :( Oyun öncesi yaklaşık 1 saat daha oyun oynayıp öyle kayıda girmiştim. Ekran kartımın modeli kaynaklı muadillerine istinaden daha sıcak çalıştığını biliyorum bir de ek olarak etkenlerden biri kasa modelim olabilir.
  3. admrc61

Valla aynı kaderi paylaşmışız bende uzun süredir pcler ile muhabbeti kesmiştim :) Sonra bu kasayı aldım geçen ayın 24'ünde siparişimi vermiştim 6650 TL'ydi. Şuan baktım sistemede stok bulunmamakta yasaktan sonra tekrar takip et derim sana 3600 modeli olursada alabilirsin 3600x ile arasında pek...
  4. admrc61

Açıkcası oyun ve yayın konusunda üzmeyeceğini düşünüyorum bende aynı amaç için aldım kasayı. Sadece mesh bir kasa ve iyi bir işlemci soğutucusu ile muadillerine göre çok daha iyi marka fiyat performans olacağını düşünüyorum. Tabi açıkcası bir fiyat ödeyeceksiniz mesuliyet almak istemem açıkcası...
  5. admrc61

Evet yani tam sınırda 80'i geçerse gerçekten sorun ama hiç geçmedi :)
  6. admrc61

Merhabalar, Evet tek farkı 3600x işlemcili olan modeldir. Açıkcası ekran kartı biraz ısınıyor ama MSI bir ekran kartı. Testlerinide dikkatli inceleyip analiz etmeni isterim. Bana kalırsa tek sorun sadece kasanın ön tarafının mesh olmaması. Mesh olsa daha az sıcaklıklara erişeceğini düşünüyorum...
  7. admrc61

Merhabalar arkadaşlar. Konu başlığında yazmış olduğum donanımlara sahibim. Yapmış olduğum birkaç testi sizlerle paylaşmak istedim. Sistemim hakkında yapmamı tavsiye istediğiniz geliştirmeler olursa yazmanızı rica ederim. (Kasa veya fan geliştirmeleri) Bütün parçalarımı YouTube videolarımın...
  8. admrc61

MSI Mag 100R vs. Cooler Master MB 511 Hangisi Alınır?

Ön tarafı mesh olup çok iyi hava akışına sahip ileriye dönük içi geliştirilebilecek kasa almak istiyorum aşağıdaki iki model arasında kaldım. Biri fiyat konusunda cezbedir diğeri ise mesh arkasındaki toz filtreleri ile cezbediryor. Siz olsanız hangisini alırsınız? Kullanıcı deneyimleri olan...
  9. admrc61

Max. 6600 TL'ye ekran dahil sistem önerisi

https://www.itopya.com/cherry-carry-asus-tuf-rtx-2060-oc-6gb-amd-ryzen-5-3600-16gb-ddr4-480gb-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc/ Bu bilgisayar iyi midir?
  10. admrc61

Attığın linkin farkında mısın?
  11. admrc61

Sadece kasa ama RTX'li olması lazım 6300 tl
  12. admrc61

Başkan buna işlemci olarak 3500X koysak sorun olur mu?
  13. admrc61

Monitörsüz 6300 Tl'ye toplamak mümkün müdür?
  14. admrc61

Arkadaşlar belirttiğim kriterlere göre RTX'li bilgisayar toplamama yardım eder misiniz?
  15. admrc61

Açıkcası biraz ekran kartının Nvidia olmasını istiyorum.
  16. admrc61

Merhabalar, Yakın zamanda aldığım laptobumu satmış bulunmaktayım. Başlıkta da yazıldığı üzere oyun ve render odaklı maksimum 6600 TL'ye ekran dahil sistem önerilerinizi rica ederim. Aklımda Abdullah Reis'in aşağıdaki sistemi var fakat hem stokta kalmamış hemde malum fiyat artmış...
Top Bottom