Neler Yeni

Ryzen 5 3600X ve RTX 2060 Oyun Testleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
İlhan tenikeci
Valla aynı kaderi paylaşmışız bende uzun süredir pcler ile muhabbeti kesmiştim :) Sonra bu kasayı aldım geçen ayın 24'ünde siparişimi vermiştim 6650 TL'ydi. Şuan baktım sistemede stok bulunmamakta yasaktan sonra tekrar takip et derim sana 3600 modeli olursada alabilirsin 3600x ile arasında pek fark bulunmuyor. Evet monitörüm 24G2U yakın zamanda bu monitörle ilgili videoda çekmeyi planlıyorum. Gayet memnun olduğum bir monitör. İnan Cs'de beceriksiz biriydim bu ekipmanlar ile keyif almaya başladım diyebilirim :) Her geçen gün dahada ısınıyorsun parçalara. Abone olduğun içinde çok teşekkür ederim.
Bende yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim gerçekten bu konuda kaderimiz tıpa tıp aynı düşüncelerde ☺ Eğer bütçemi zorlayabilirsem çok zorlamak istemesemde belki 2060 superı tercih edebilirim bakalım bide sanırım sana kontrolcü çıkmamış kasadan gerçi sanırım kimseye çıkmıyor itopyanın cevabına bakılırsa birisi fan hızını arttırmayı falan önermiş denedin mi belki kasana değiştirmene gerek kalmaz ☺

Reck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
sefa gençer
İnceleme için eline emeğine sağlık dostum. Cs go için gpu 78 derece çok fazla geldi bana, oyun öncesi farklı bir işlem mi yaptınız acaba? kullandığım sistemde 70 derecenin üstüne çıktığını hiç görmedim.

admrc61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ali Kemal Demirci
Bende yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim gerçekten bu konuda kaderimiz tıpa tıp aynı düşüncelerde ☺ Eğer bütçemi zorlayabilirsem çok zorlamak istemesemde belki 2060 superı tercih edebilirim bakalım bide sanırım sana kontrolcü çıkmamış kasadan gerçi sanırım kimseye çıkmıyor itopyanın cevabına bakılırsa birisi fan hızını arttırmayı falan önermiş denedin mi belki kasana değiştirmene gerek kalmaz ☺
Fan hızı arttırmanın nasıl yapıldığını maalesef bilmiyorum :(

İnceleme için eline emeğine sağlık dostum. Cs go için gpu 78 derece çok fazla geldi bana, oyun öncesi farklı bir işlem mi yaptınız acaba? kullandığım sistemde 70 derecenin üstüne çıktığını hiç görmedim.
Oyun öncesi yaklaşık 1 saat daha oyun oynayıp öyle kayıda girmiştim. Ekran kartımın modeli kaynaklı muadillerine istinaden daha sıcak çalıştığını biliyorum bir de ek olarak etkenlerden biri kasa modelim olabilir.

admrc61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ali Kemal Demirci
Arkadaşlar sizden ufak bir ricam olacak.
Kanalıma abone olup bana destek verirseniz çok sevinirim.

Zaman ayırıp izlediğiniz için teşekkürler, iyi bayramlar

Top Bottom