Arama sonuçları: *

1. aragonattt

Sistemin ederi ne kadar ?

Arkadaşlar selam, Paylaştığım görseldeki sistemin toplu bir şekilde ve tek tek 2. El üzerinde değerleri, ederleri ne kadardır yardımcınolur musunuz? Şimdiden teşekkürler,
  2. aragonattt

35K Nvidia Sistem Tavsiyesi

Kalite olarak bence en tepe asus ama msi ve gigabyte arkasından geliyor devamı da zaten palit gainward zorac vs
  3. aragonattt

35K Nvidia Sistem Tavsiyesi

Tek tek toplayınxa daha uygun bu sıra ddr5 32gb 6000mhz cl 36 4070super 7500f 41k ya çözdük ddr5 istiyorsan benzerini yapıp 16gb ram alarak bütçeden biraz kısarak benzer bişey alabilirsin gaming gen ve vatan 3 ay peşin taksit yapıyor genel olarak
  4. aragonattt

Bu fiyata bu pc alınır mı? adam acele et diyor bende karar veremedim şuan

Öhhhhh 5700xt 19k mı cevap verme bile hocam
  5. aragonattt

Hazır parçalar üstüne sistam

konu üste çıksın diye
  6. aragonattt

Hazır parçalar üstüne sistam

Upp upp up
  7. aragonattt

Çözüldü✓ GencerGaming pişmanlığı

Bi daha oku bro yazdığımı
  8. aragonattt

Çözüldü✓ GencerGaming pişmanlığı

Senin komuştuğun insanın yetkisi max bunu söyleyecek kadardır veya kargo şirketi onlara yarın sizin ürünlerinizi teslim almaya gelicez demiştir satıcı firmaya yüklenceğinize asıl çalışmayan kargo firmalarına yüklenmek daha mantıklı
  9. aragonattt

3.500 TL YE RYZEN SİSTEM LAZIM ACİL

Elimde istediğin sistem var bro 16gb Ram Ryzen 3 2200g A320m-F 480gb ssd 4000liradan verebilirim istersen tek rame düşer 3500 yaparız
  10. aragonattt

TOPLAMA PC alıcam acill bana yardımcı olurmusunuz bütçe 25k

O bütçede 0 toplu sistem daha karlıya geliyor genelde öncelik onlara bakmak lazım
  11. aragonattt

gaming gecesi var bu akşam ürünler belli olsun belki sana uygun bir şey de gelebilir https://www.incehesap.com/gaming-geceleri/
  12. aragonattt

ekran klavye mouse ve kulaklık dahil mi
  13. aragonattt

Intel i3 maksimum ekran kartı desteği

öyle söylenmez ki bence değmez yani 4. nesil intelde kalmaya 2 bin harcıcağına 4 bin harca yeni alt setup kur ekran kartı da rx 6400 ve ya rx 6500 al illa bu sistemde işlemci yükselticem dersen akakçeye gir i5 4460 ve ya da i7 4770 e bak kafana eseni al 1659011606 öyle duruyor
  14. aragonattt

4. nesil i5 ler var ama 1600 lira değmez bence 1659011298 bütçen nedir ?
  15. aragonattt

anakartının modeli ne
  16. aragonattt

1050 ti ı götürür max 1659010836 belki 1060
  17. aragonattt

10K Civarı Oyun PC Önerir Misiniz

Son videoda @Abdullah Hacıgül aynı rx 6600 lü sistem gibi ama 3050 li bi sistem gelebilir dedi garantisi yok
  18. aragonattt

10K Civarı Oyun PC Önerir Misiniz

artık yok da 3050 li sistem gelicek gibi o fiyat bandında az beklemeni ve üstüne biriktirmeye devam etmeni öneririm
Top Bottom