Neler Yeni

Çözüldü✓ GencerGaming pişmanlığı

Atius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
atacan atmaca
Evet gerçekten öyle ve işin garibi bence hâlâ böyle bir şeyi savunabilen bir insanın olması. Eğer çalışan değilse ve gerçekten savunuyorsa şu an ki durumu bence onları değil kendimizi sorgulamalıyız. Herhalde bize mübah. Tuzum kuru, hiçbir zaman sıfır için koşturmadım böyle veya kargo beklemedim, sadece haklı olanın yanındayım. Enteresan gerçekten.
Güzel edebiyat kankam bunu okul whatsapp grubunda da yap baya beğeni toplarsın. Haklı olan sadece senin perspektifinde haklı ve sadece senin düşündüğün doğruydu zaten :D şirketin kendisini etiketledik varsa şikayetin onlara söylersin burası bir forum konuyla alakalı düşüncemi görüşümü özgürce dile getirebilirim sen bu şekilde bana yönelik saldırgan tartışma yaratacak ve ortamı gerecek bir cümle kuramazsın şikayet ediyorum şuan seni senin edebiyat seviyende.

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
sunu dese tamam ınsanlık halı der gecerım. aradım bır kız cıktı yarın kesın verecegı kargoya dedı tesekkur ettım kapattım. yıne hazırlanıyor dıyor. :///
Senin komuştuğun insanın yetkisi max bunu söyleyecek kadardır veya kargo şirketi onlara yarın sizin ürünlerinizi teslim almaya gelicez demiştir satıcı firmaya yüklenceğinize asıl çalışmayan kargo firmalarına yüklenmek daha mantıklı

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
Furkan Görür
Bu kurda insanlar fırsat kolladığı için artık sizin sipariş verdiğiniz anlarda binlerce kişi daha sipariş vermiş oluyor bu markaya veya bir kuruluşa yazmaz kargo yoğunluğunu biraz anlayışla karşılamak lazım eğer hoşunuza gitmiyorsa siparişini iptal edersiniz basit bir yol.
gaming gen tr nasıl 3 iş gününde kargoya veriyor peki :D

Coolpanda

80+ Silver
Gencer Gaming vaad ettiği tarihte kargoya veremedi, savunulacak tarafı yok tabii ki. Benimde kargom hala verilmedi ama pişman da olunmaz bedavaya sistem aldın hatta satsan sana para ödeyecek bir sistem aldın.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Yusuf
15inde hazır sistem aldım. hala kargoya dahi vermediler. zaten bayran girdi araya. işin ilginci dun bın kere aradım bır kere cıktılar onda da yarın kargoda olacak dedıler. yıne yok. bunlar dolandırıcı mı? iş bilmez mi? yoksa nedir? bilen aydınlatsın.
ucuz sistem satan firmaların tamamında iş aşırı yoğun oluyor. yani pahalı firma günde 5 sistem satarken ucuza satanlar 200 250lere çıkabiliyor. bu da otomatik süreye yansıyor. merak etme geç gelsin ucuz olsun sağlam olsun senin olsun. fiyatı koruyan firmalara süre konusunda müsama göstermemiz gerekiyor bence ve bu konuda sanırım gençer gaming tepe noktası sonra itopya vs geliyor.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Yusuf Kaplan
Senin komuştuğun insanın yetkisi max bunu söyleyecek kadardır veya kargo şirketi onlara yarın sizin ürünlerinizi teslim almaya gelicez demiştir satıcı firmaya yüklenceğinize asıl çalışmayan kargo firmalarına yüklenmek daha mantıklı
sorunumu net yazıdıgımı dusunuyorum. eger bana kargo fırması sorunu deseydı konuyu buna gore acardım veya gencer ı aramak yerıne kargo fırmasıyla ırtıbat kurardım. ben musterıyım. net bır bılgı sahıbı olmak en dogal hakkım dıye dusunuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gencer Gaming vaad ettiği tarihte kargoya veremedi, savunulacak tarafı yok tabii ki. Benimde kargom hala verilmedi ama pişman da olunmaz bedavaya sistem aldın hatta satsan sana para ödeyecek bir sistem aldın.
zaten ucuz olmasa almazdım. zaten kotu urun verıyor vs demedım. sorunum verılen bılgı yanlıs. bır msuterı olarak urunum hakkında bılgı alıyorum ve yanlıs bır bılgı. ve ulasım yok. napayım ucuz urun verdınız ne zaman ıstersenız yolllayın mı dıyeyım. zaten satmak ıcın kampanya yapılıyor. hayrına degıl. sorunun guzelce cevaplayanlara tesekkur ederım. konuyu kapatacagım cozuldu olarak. cunku gelen yorumların bırcogu bılgı veya cozum odaklı degıl. herkese tesekkur ederım cevap ıcın. musterı olarak yıne haksız oldugumuz duruma dustuk cok sukur.

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
sorunumu net yazıdıgımı dusunuyorum. eger bana kargo fırması sorunu deseydı konuyu buna gore acardım veya gencer ı aramak yerıne kargo fırmasıyla ırtıbat kurardım. ben musterıyım. net bır bılgı sahıbı olmak en dogal hakkım dıye dusunuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten ucuz olmasa almazdım. zaten kotu urun verıyor vs demedım. sorunum verılen bılgı yanlıs. bır msuterı olarak urunum hakkında bılgı alıyorum ve yanlıs bır bılgı. ve ulasım yok. napayım ucuz urun verdınız ne zaman ıstersenız yolllayın mı dıyeyım. zaten satmak ıcın kampanya yapılıyor. hayrına degıl. sorunun guzelce cevaplayanlara tesekkur ederım. konuyu kapatacagım cozuldu olarak. cunku gelen yorumların bırcogu bılgı veya cozum odaklı degıl. herkese tesekkur ederım cevap ıcın. musterı olarak yıne haksız oldugumuz duruma dustuk cok sukur.
Bi daha oku bro yazdığımı

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Yusuf Kaplan
Bi daha oku bro yazdığımı
Sende sorunun ne olduğunu. Sorunun kargoya verilmemiş olduğunu sorunun bilgisiz veya değil beni baglamayam birisinin söylediği sözün yalan olması..zaten konuyu açtığıma pişman oldum. Herşeyi savunan çıkıyo ülkede. Hâlâ firmanın size bilgi verilecek diye mesajını alıyorum. Verdiği bilgi zaten yanlış. Bu konularla belki firma kendi hatasını düzeltir diye ümit ettim. Sağolun sizlerin sayesinde firma tam gaz yoluna devam eder hocam. Hayırlı bayramlar size. Konuyu da kapattım zaten.

ajensc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Enes
14 Haziran'da verdiğim iki adet sistemden biri teslim edildi, birinden haber yok :D gelen sistem de b450 yerine a520 ile geldi.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Yusuf Kaplan
14 Haziran'da verdiğim iki adet sistemden biri teslim edildi, birinden haber yok :D gelen sistem de b450 yerine a520 ile geldi.
Burada yoğunluk vs diye savunan avukatlar cevabını bilir bunun hocam. Malûm her firmanın savunanı çıkıyo. Şikayet edince sipariş verme o zaman diyolar.

Top Bottom