Arama sonuçları: *

1. A

Bugun alacagım sizce bu özellikler ve bu fiyat iyi mi? yardımcı olursanız sevınırım

neresınden bakarsan bak daha iyi bi sistem cıkmıyor ortaya ram düşük kalıyor işlemcide fark yok olabılır ama aynı fıyata x olananı alabılıyorsun anakarta gelınce cok ıyı bı anakart olmasada gonderdıgın sıstemdekı bıostar anakarttan daha ıyı bı anakart oldugu aşikar
  2. A

Bugun alacagım sizce bu özellikler ve bu fiyat iyi mi? yardımcı olursanız sevınırım

sitemlik bi durum yok makara konusu degil burasıda ciddi bir şey soruluyor bilgin varsa yorum yaparsın . gönderdıgı sıstemı fiyatini yükseltmedigin sürece attıgım sıstemden daha ıyı bı sıstem olmuyor
  3. A

bu sekılde yapıldııgnda 6300tl ye gelıyor 3600 işlemci oluyor ve ram 8gb 3000mhz te kalıyor baktıgım kasa 3600x ve 16gb 3200 mhz 6200 tl benım attıgım kasada neyı nkotu veya nesı pahalı anlayamdım 1603289827 FSP CMT510 kasa modelı bu
  4. A

arkdaşlar sistemin daha uygun hali hiç bi yerde yok piyasaya bakarak birşeyler yazarsanız sevinirim parça parça toplandıgnda kasanın fıyatı 7 bin küsürlere cıkıyor zaten .varsa gönderebılcegınız hazır sıstem lınkı bundan daha ıyı ekran kartı ve işlemciyle birlikte veya muadilinde daha uygun...
  5. A

bütçe 6000 bin aslında bi ihtimal duruma göre bunları degerlendırıcektım
  6. A

ne acıdan mesela bu rakamlara bundan daha iyi bi kasa göremedım ben piyasada
  7. A

Sizce hangi kasayı almalıyım toplam fıyatı ve ozellıklerı asagıda belirttim İŞLEMCİ : AMD RYZEN 5 3600X SIFIR ANAKART: GİGABYTE AUROS B450 M SIFIR RAM: GSKİLL 2X8GB 16GB DDR4 3200MHZ RAM SIFIR EKRAN KARTI : MSİ NVİDİA GTX 1660 SÜPER KASA : FSP SIFIR POWER : XİGMATEK 600W 80 PLUS SIFIR...
Top Bottom