Neler Yeni

Bugun alacagım sizce bu özellikler ve bu fiyat iyi mi? yardımcı olursanız sevınırım

En İyi Cevap
2
bu sekılde yapıldııgnda 6300tl ye gelıyor 3600 işlemci oluyor ve ram 8gb 3000mhz te kalıyor baktıgım kasa 3600x ve 16gb 3200 mhz 6200 TL benım attıgım kasada neyı nkotu veya nesı pahalı anlayamdım
Ryzen 5 3600x gereksiz,3600 ile aynı.
Doğru özelleştirmeleri yaptığında 6100tl tutuyor.
Anakartın çöp,attığım sistemde başka bir yerden ssd al 5900-5800'e denk geliyor.
Anladınmı şimdi ?

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
bu sekılde yapıldııgnda 6300tl ye gelıyor 3600 işlemci oluyor ve ram 8gb 3000mhz te kalıyor baktıgım kasa 3600x ve 16gb 3200 mhz 6200 TL benım attıgım kasada neyı nkotu veya nesı pahalı anlayamdım
Sana tavsiyede bulunmuşlar bu kadar sitem etmene gerek yokki madem güzel buluyosun kasayı niye burada konu açıyosun ki fiyat iyi mi? diye

atom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
serhan
Sana tavsiyede bulunmuşlar bu kadar sitem etmene gerek yokki madem güzel buluyosun kasayı niye burada konu açıyosun ki fiyat iyi mi? diye
sitemlik bi durum yok makara konusu degil burasıda ciddi bir şey soruluyor bilgin varsa yorum yaparsın . gönderdıgı sıstemı fiyatini yükseltmedigin sürece attıgım sıstemden daha ıyı bı sıstem olmuyor

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
sitemlik bi durum yok makara konusu degil burasıda ciddi bir şey soruluyor bilgin varsa yorum yaparsın . gönderdıgı sıstemı fiyatini yükseltmedigin sürece attıgım sıstemden daha ıyı bı sıstem olmuyor
bende sana diyorum ki yoruma açık değilsen burda konu açman mantıksız

atom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
serhan
Ryzen 5 3600x gereksiz,3600 ile aynı.
Doğru özelleştirmeleri yaptığında 6100tl tutuyor.
Anakartın çöp,attığım sistemde başka bir yerden ssd al 5900-5800'e denk geliyor.
Anladınmı şimdi ?
neresınden bakarsan bak daha iyi bi sistem cıkmıyor ortaya ram düşük kalıyor işlemcide fark yok olabılır ama aynı fıyata x olananı alabılıyorsun anakarta gelınce cok ıyı bı anakart olmasada gonderdıgın sıstemdekı bıostar anakarttan daha ıyı bı anakart oldugu aşikar

En İyi Cevap
2
neresınden bakarsan bak daha iyi bi sistem cıkmıyor ortaya ram düşük kalıyor işlemcide fark yok olabılır ama aynı fıyata x olananı alabılıyorsun anakarta gelınce cok ıyı bı anakart olmasada gonderdıgın sıstemdekı bıostar anakarttan daha ıyı bı anakart oldugu aşikar
Senle uğraşmıyorum dostum.
Çok bilmiş sanıyorsun kendini.
Tamam atttığın sistem mükemmel,harika al da bi ye kazığı.
Az daha para eklesen 2060 alacaksın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet,fazladan boş para verip alabiliyorsun.
Ramleri 8x2 yapmanı benmi söyleyeceğim zeki dostum ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,041,433
Üyeler
165,184
Son üye
Narkoz45