Arama sonuçları: *

1. A

6200-6400 Tlik bir Büççe ile toplanabilecek ve taksite bölünebilecek sistem

Dostum kasa için; https://www.itopya.com/teknoqueen-amd-ryzen-5-3500x-gigabyte-gtx-1660-super-oc-6gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/ Monitör içinse 1400-1600tl arası 1ms 144hz bulursun hatta geçen cuma incehesapta msi'ın curved olanı 1600tl gibi bir rakama düşmüştü yanlış...
  2. A

Alıyorum Pcyi

boşver vatanı itopya'ya bak derim. Bütçene uygun 4000-4500tl arası 5500xt, 1650s olan sistemler var buraya bakabilirsin.
  3. A

İyice araştırdım bu sistemi bir bakabilirmisiniz ?

O zaman dediğim gibi bu cuma 22:00'da incehesap'ta bulunan gamer gecesi indirimine bir bak fiyatlar ort. ne kadar düşüyor, sonra hazır sistemlere bak derim, İtopya, teknobiyotik gibi. Bu iki siteyede güvenebilirsiniz sitenin birinden kendime diğerinden ise arkadaşıma sistem aldık.
  4. A

Itopyadan hazir sistem aldim

Hayırlı olsun, mart, nisan gibi bende sistem aldım bir sıkıntısı yok için rahat olsun.
  5. A

İyice araştırdım bu sistemi bir bakabilirmisiniz ?

Hocam umarım sistemi toplamadın, Bu sistemden daha iyisini itopya'dan daha uyguna toplayabilirsin. r5 3500x + 1660s'li sistemi 5k'ya topladım ve monitör içinde incehesap vb. sitelerin indirimlerini kovala derim. Geçen cuma gamer gecesinde indirimdeydi bu model yanlışım yok ise 1,5k'ya düşmüştü...
Top Bottom