!ROGStrix!
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
Sıkıntı yok.missıkıntısı var mı ?
Sıkıntı yok.missıkıntısı var mı ?
Kasa dark guardian yap daha ucuz ve daha serin eline para da kalırsıkıntısı var mı ?
Esigaram.euBir sitede gördüm sanırım. Hatırlıyorum ama çıkaramadım. İzmirde yaşıyordun sanırım ve Müşteri hizmetlerinde çalışıyordun öyle hatırladım. Daha önce forumlarda takıldın mı ? Yada facebook vape gruplarında?
Tamam şimdi hatırladım. Bende diyorum nereden buldum. Bırakalı 7 ay oldu ama hala hatırlıyorumEsigaram.eu
Sihirlibuhar.tv
Bu arada dediklerim doğru dimi yaşadığın yer yaptığın iş. Normalde kafamda kalmaz fakat nedense direk hatırladım.Esigaram.eu
Sihirlibuhar.tv
Aynen doğru hocamTamam şimdi hatırladım. Bende diyorum nereden buldum. Bırakalı 7 ay oldu ama hala hatırlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada dediklerim doğru dimi yaşadığın yer yaptığın iş. Normalde kafamda kalmaz fakat nedense direk hatırladım.
sıkıntısı var mı ?
PARA ŞUAN YOK AMA UYGUN PARÇALARI ARAŞTIRIYORUMHocam umarım sistemi toplamadın, Bu sistemden daha iyisini itopya'dan daha uyguna toplayabilirsin. r5 3500x + 1660s'li sistemi 5k'ya topladım ve monitör içinde incehesap vb. sitelerin indirimlerini kovala derim. Geçen cuma gamer gecesinde indirimdeydi bu model yanlışım yok ise 1,5k'ya düşmüştü. Yerinde olsam bu cumayı bekler indirimlere bakardım.
PARA ŞUAN YOK AMA UYGUN PARÇALARI ARAŞTIRIYORUM
güzel çoğu parça aynı zaten ne kadar tutuyor senin araştırdığın