Neler Yeni

İyice araştırdım bu sistemi bir bakabilirmisiniz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Batuhan
Bir sitede gördüm sanırım. Hatırlıyorum ama çıkaramadım. İzmirde yaşıyordun sanırım ve Müşteri hizmetlerinde çalışıyordun öyle hatırladım. Daha önce forumlarda takıldın mı ? Yada facebook vape gruplarında?
Esigaram.eu
Sihirlibuhar.tv
:)

muratsoner

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Murat Soner
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Batuhan
Tamam şimdi hatırladım. Bende diyorum nereden buldum. Bırakalı 7 ay oldu ama hala hatırlıyorum :) :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada dediklerim doğru dimi yaşadığın yer yaptığın iş. Normalde kafamda kalmaz fakat nedense direk hatırladım.
Aynen doğru hocam :)

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Aquarius 5an özelleştirip bak

atun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mehmet ali atun
sıkıntısı var mı ?

Hocam umarım sistemi toplamadın, Bu sistemden daha iyisini itopya'dan daha uyguna toplayabilirsin. r5 3500x + 1660s'li sistemi 5k'ya topladım ve monitör içinde incehesap vb. sitelerin indirimlerini kovala derim. Geçen cuma gamer gecesinde indirimdeydi bu model yanlışım yok ise 1,5k'ya düşmüştü. Yerinde olsam bu cumayı bekler indirimlere bakardım.

Yusufak0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Yusuf Ak
Hocam umarım sistemi toplamadın, Bu sistemden daha iyisini itopya'dan daha uyguna toplayabilirsin. r5 3500x + 1660s'li sistemi 5k'ya topladım ve monitör içinde incehesap vb. sitelerin indirimlerini kovala derim. Geçen cuma gamer gecesinde indirimdeydi bu model yanlışım yok ise 1,5k'ya düşmüştü. Yerinde olsam bu cumayı bekler indirimlere bakardım.
PARA ŞUAN YOK AMA UYGUN PARÇALARI ARAŞTIRIYORUM

atun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mehmet ali atun
PARA ŞUAN YOK AMA UYGUN PARÇALARI ARAŞTIRIYORUM

O zaman dediğim gibi bu cuma 22:00'da incehesap'ta bulunan gamer gecesi indirimine bir bak fiyatlar ort. ne kadar düşüyor, sonra hazır sistemlere bak derim, İtopya, teknobiyotik gibi. Bu iki siteyede güvenebilirsiniz sitenin birinden kendime diğerinden ise arkadaşıma sistem aldık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emre
Top Bottom