Neden mi Birkaç neden yazabilirim ilk olarak 2K ekran kartın varsa darboğaz yapmaz ikinci olarak oynuna göre değişir tabii ki ama en az %10 enfazla %20 FPS farkı daha ne olsun...
peki sana kolaygelsin ama yazmış olduğun açıklama kısmın da "kaliteli parçalar ile f/p upgrade için de açık" kısmını ben yanlış anlamışım,
Ama ben senin yerinde olsam 12. nesil intel düşünürüm en azından 13. nesil işlemci ye upgrade edilebirsin ki.
Nasıl bir upgrade planın var bilmiyorum ama yeni nesil işlemci takamazsın en fazla 5800x3d ile yükseltme yapabilirsin bildiğin üzere yeni nesil ryzen işlemciler için pinlerden dolayı yeni nesil anakart lazım. he yenş nesil ana kart da da ddr5 am5 ram gerekli
Syg
ben de tam onu yazacaktım 12100 F e 3060ti çok fazla dikkat et miyning (nasıl yazıldığını araştıtıken sen yazmışsun) yapılmış olmasın diye :)
Piyasada çok fazla ikinci el kart düşmeye başladı
Emin misiniz çıkan bilgiye göre 13. nesil 1700 pin anakarklarda kullanılacak bilgi var. En fazla Bios upgarate yapılıp devam edilir
Ama 14 nesi için yeni anakart isterler.
Bu işin sınırı yok bir yerde dur demen lazım. örnek aşağıda görebilirsin bubun gibi bir çok kurulmuş sistem var hem bu sistenin youto-ube kanalında hem de pc hocası youtube , birde modArt kanalında ama en son aşaıdaki sistem kurulmuş sisteme örnek bir bak istersen
fiyat 82k ( not 12900k siz...
Zamanın varsa yeni nesil intel işlemcileri bekle ve Oyunda farkı olmasada yayın için ve render için DDR5 ram geçmende fayda var. ekran kartı için kesinlikle Nvidia almanda fayda var. Olmadı hazır PC lere bak oda olmadı PC incelemeleri muhakkak izle