Neler Yeni

!!! Böyle İlanlara Dikkat Edin !!!

aulgen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Aziz Ülgen
Gitmez o fiyata Zaten vazgeçtim adama biraz soru sorunca konuştu aklı sıra bizi kandıracak 1 sene mining yapılmış karta bu fiyat verilmez söyledim zaten mining olmuş diye neden yazmıyorsun diye çıkıştım biraz geri dönmedi daha 😂
ben de tam onu yazacaktım 12100 F e 3060ti çok fazla dikkat et miyning (nasıl yazıldığını araştıtıken sen yazmışsun) yapılmış olmasın diye :)
Piyasada çok fazla ikinci el kart düşmeye başladı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
ben de tam onu yazacaktım 12100 F e 3060ti çok fazla dikkat et miyning (nasıl yazıldığını araştıtıken sen yazmışsun) yapılmış olmasın diye :)
Piyasada çok fazla ikinci el kart düşmeye başladı
Ayn bunlara dikkat edin böyle sistemler bu fiyata olmaz varsa mutlaka Mining olmuştur mining yapılan kartlarida ben şahsen tercih etmiyorum isterse 3_4 ay yapılsın Mininge girdiyse benim için bitmiştir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gönderiyi güncelledim bu gibi ilanlara dikkat edin diye bulursanız böyle sistemler iyice araştırın sorun dicem ama mining yapılsa dahi yapılmadı der anlamak biraz zor ekran kartları yapı itibariyle yüzde yüz yük altında 7/24 çalışması için yapılmadi sürekli tam yükte çalıştığı için bileşenler de yıpranma olabiliyor ben olsam almazdım tabii ki sizin fikriniz Mining kartı anlamak çok çok zordur ama atıyorum 1 yıl kullanılmış kartın termal macunu pad inin yenilenmesine gerek yok yada birkaç ay kullanılmış bakın garanti etiketi var mı yok mu birde Mining biosu da atabiliyorlar ve geri eski biosa getirmiyorlar bazen bunlara da dikkat etmek gerekiyor kısacası bence mining karttan mümkün olduğunca uzak durun derim naçizane tavsiyem 🤗

Son düzenleme:

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emir Bayram
-Intel Core i3 12100F 4.3GHz 12MB 4 Çekirdek 1700 İşlemci
-GIGABYTE H610M S2H DDR4 3200 MHz Soket 1700 M.2 Anakart
-CORSAIR 2x8 16GB Vengeance LPX 3200MHz CL16 DDR4 Ram
-KIOXIA EXCERIA 500GB NVMe M.2 SSD (1700MB / 1600MB)
-Thermaltake Versa T25 RGB TG 550W 80+USB Gaming Kasa
-GIGABYTE RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
-------------------------------------------------
-Kasa Sıfır 2 Yıl Garantili
-Ekran Kartı 1 Yıllık (24 Ay Garantili)
-Fiyat 12.750 TL

BÖYLE SİSTEMLER YAPILIYOR MİNİNG OLAN UYGUN FİYATLA SATIŞA SUNULUYOR DİKKAT EDİN BU SİSTEM BU FİYATA OLMAZ NORMALDE SİZDE BAKARKEN DİKKAT EDİN
On numara sistem fiyata göre

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Top Bottom