Öneri Fiber modem önerir misiniz

gurkn6

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
274
Selamlar dostlar evime yeni fiber altyapı geldi operatörün sattığı modemi almak istemiyorum mac 2k 3k arası arayüzü kolay bi modem önerir misiniz alacağım

Birazdaha çıkabilirmisiniz

Operatör modem mi satıyor?
Satsın satmasın zaten parasını almayacak mı?

Bunu cevaplarsan gereksiz almamış olursun

Faturaya ek olarak satabiliyor müşteri isterse yoksa kendi modemlerini verip birde üstüne modem kirası alıyorlar aylık 75 tl

Faturaya ek olarak satabiliyor müşteri isterse yoksa kendi modemlerini verip birde üstüne modem kirası alıyorlar aylık 75 tl
Benim bildiğim üyelik boyunca veriyor üyeliği iptal ettiğinde geri veriyorsun ama para ile ilgili bir bilgim yok kiralama ücreti falan mı alıyorlar yoksa bedava bilemiyorum.

Benim bildiğim üyelik boyunca veriyor üyeliği iptal ettiğinde geri veriyorsun ama para ile ilgili bir bilgim yok kiralama ücreti falan mı alıyorlar yoksa bedava bilemiyorum.
Alıyorlar aylık 75 tl ve seni istediği gibi yönetebiliyor kısıtlıyor durumunuz varsa kendi modeminizi alın

Alıyorlar aylık 75 tl ve seni istediği gibi yönetebiliyor kısıtlıyor durumunuz varsa kendi modeminizi alın
Alsan da onlar modemi bir defa verdiği için (kurulumu kendi modemleriyle yapıyorlar) ayda 75TL alıyor zaten çok iyi bir modem alınmayacaksa verdiklerini kullanın derim şahsen.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Satmıyor kurulumu kendi modemleriyle yapıyorlar ve faturana 75TL ekleniyor her ay. İstersen kendi modemini alıp onu kurabilirsin ama firma yine de aboneliğin bitip o modemi iade ettiğin güne kadar 75TL alır.

Alsan da onlar modemi bir defa verdiği için (kurulumu kendi modemleriyle yapıyorlar) ayda 75TL alıyor zaten çok iyi bir modem alınmayacaksa verdiklerini kullanın derim şahsen.

Satmıyor kurulumu kendi modemleriyle yapıyorlar ve faturana 75TL ekleniyor her ay. İstersen kendi modemini alıp onu kurabilirsin ama firma yine de aboneliğin bitip o modemi iade ettiğin güne kadar 75TL alır.
Hocam verdiği modemler 5 para etmez pingten oyun oynanmıyor

Eskiden oyleydi. Şimdi il telekom müdürlüğüne gidip dilekçe ile iade edebilirsin. Resmen zorla haraç alıyorlar.
5 para da etmez fason malları. Çoğu özellik kapalı

Selamlar dostlar evime yeni fiber altyapı geldi operatörün sattığı modemi almak istemiyorum mac 2k 3k arası arayüzü kolay bi modem önerir misiniz alacağım
Keenetic in cihazları sade görüntüde ama kalitelidir. Yazılımları düzenli olarak güncellenir. Arayuzleri cok kullanışlıdır. Ozellikleri oldukça fazladir.
Ama artik wifi7 cihazlarını daha fazla görsek daha iyi olacak.
Keenetic al, sonra bir keenetic daha alirsin ileride. Mesh sistemi kurarsın.

Bende aynı fikirde olduğum için sordum. Fiberde ayrıca modeme gerek yok. Ben openwrt kurucam yok dns giricem reklam engelleyeceğim derseniz alın. Sıradan biri için iss modemi iş görüyor. Fiberde zaten ping derdi de yok. Wifi mesafesini arttırmak isterseniz iş görsün yeter bağlantı kopmasın videolar telefonda kopmasın derseniz 500/600 tl lik Menzil Genişleticiler iş görür

Geri