Yardım Fiber için Modem Önerisi

• Beğen
Reaksiyonlar: Bedi
550 tl fark oluyor zaten 2. eli ile en azından 1 yıl daha ekstra garanti olsun

550 tl fark oluyor zaten 2. eli ile en azından 1 yıl daha ekstra garanti olsun
756TL fark oluyor hocam yanlış hesaplamışsınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam AX55 f/p gibi ya. Ama şahsen ikinci el kategorisinden almanızı öneriyorum. Ben dahil forumda bir çok arkadaş Amazon Depo dan bir sürü ikinci el ürün aldık. Ben telefon, ses sistemi, monitör bir sürü ürün topladım yarı fiyatına bazıları 5te2 fiyatına geldi.

Sıfır alacaksanız da alternatif
Bu modele bakmanızı öneririm, Wifi 7 destekli daha güncel bir model. AX55 ile fiyatları yakın.

Son düzenleme:
756TL fark oluyor hocam yanlış hesaplamışsınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam AX55 f/p gibi ya. Ama şahsen ikinci el kategorisinden almanızı öneriyorum. Ben dahil forumda bir çok arkadaş Amazon Depo dan bir sürü ikinci el ürün aldık. Ben telefon, ses sistemi, monitör bir sürü ürün topladım yarı fiyatına bazıları 5te2 fiyatına geldi.

Sıfır alacaksanız da alternatif
Bu modele bakmanızı öneririm, Wifi 7 destekli daha güncel bir model. AX55 ile fiyatları yakın.
tamamdır hocam çok teşekkürler

open wrt için araştırma yapıyordum bu modellerin ikiside openwrt desteği yokmuş başka modellere bakıyorum şuan
AX23 e baksana, Mediatek işlemci varmış OpenWrt kurulabiliyor diyorlardı. Dün Amazon Depo dan 2.elden aldım bir tane 928TL ye geldi. Tertemiz görünüyor kutu içeriği eksiksiz ama daha takıp denemedim.

AX23 e baksana, Mediatek işlemci varmış OpenWrt kurulabiliyor diyorlardı. Dün Amazon Depo dan 2.elden aldım bir tane 928TL ye geldi. Tertemiz görünüyor kutu içeriği eksiksiz ama daha takıp denemedim.
eski modellerinde desteği var güncellerde yok
ax3000t al geç, open wrt kuruluyor önerilen çoğu modelden de iyi huawei falan alma çekim kalitesi iyi değil

şuan bunu düşünüyorum tr deki versiyonu destekliyor gibi teşekkürler

Geri