756TL fark oluyor hocam yanlış hesaplamışsınız550 tl fark oluyor zaten 2. eli ile en azından 1 yıl daha ekstra garanti olsun
tamamdır hocam çok teşekkürler756TL fark oluyor hocam yanlış hesaplamışsınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam AX55 f/p gibi ya. Ama şahsen ikinci el kategorisinden almanızı öneriyorum. Ben dahil forumda bir çok arkadaş Amazon Depo dan bir sürü ikinci el ürün aldık. Ben telefon, ses sistemi, monitör bir sürü ürün topladım yarı fiyatına bazıları 5te2 fiyatına geldi.
Sıfır alacaksanız da alternatif
Bu modele bakmanızı öneririm, Wifi 7 destekli daha güncel bir model. AX55 ile fiyatları yakın.TP-Link Archer BE230, BE3600 Mbps, Fiber Destekli, 2× 2.5 Gbps WAN/LAN Port + 3× Gbps Port, VPN Destekli, HomeSheild, Easy Mesh Uyumlu, Dual-Band Wi-Fi 7 Router : Amazon.com.tr: Bilgisayar
TP-Link Archer BE230, BE3600 Mbps, Fiber Destekli, 2× 2.5 Gbps WAN/LAN Port + 3× Gbps Port, VPN Destekli, HomeSheild, Easy Mesh Uyumlu, Dual-Band Wi-Fi 7 Router : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
BE220 de yorumları oku biraz şikayet var gibi hocam@OrkunJJ Hocam bugün biraz daha baktım 1-2 hafta sonra alıcağım zaten 220 modeli ile 230 arasında sadece usb farkı var gibi fiyat olarakta baya uygun gibi alınır mı? https://www.amazon.com.tr/dp/B0F1BX...=UTF8&aff_sub4=2#averageCustomerReviewsAnchor
AX23 e baksana, Mediatek işlemci varmış OpenWrt kurulabiliyor diyorlardı. Dün Amazon Depo dan 2.elden aldım bir tane 928TL ye geldi. Tertemiz görünüyor kutu içeriği eksiksiz ama daha takıp denemedim.open wrt için araştırma yapıyordum bu modellerin ikiside openwrt desteği yokmuş başka modellere bakıyorum şuan
eski modellerinde desteği var güncellerde yokAX23 e baksana, Mediatek işlemci varmış OpenWrt kurulabiliyor diyorlardı. Dün Amazon Depo dan 2.elden aldım bir tane 928TL ye geldi. Tertemiz görünüyor kutu içeriği eksiksiz ama daha takıp denemedim.
şuan bunu düşünüyorum tr deki versiyonu destekliyor gibi teşekkürlerax3000t al geç, open wrt kuruluyor önerilen çoğu modelden de iyi huawei falan alma çekim kalitesi iyi değil