Yardım Fiber için Modem Önerisi

Bedi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
157
Altyapıma fiber geliyor 1000mbps için türk telekoma geçiş yapıcağım fakat modemi aylık 90 liraya kiralıyorlar oda 1620 tl ye vs. denk geliyor ve taahhüt bitincede bizim olmuyor. Bunun için kendime modem almak istedim hem openwrt vs. kurmak için hemde kısıtlamalara takılmamak için tt nin modemininden daha iyi ve herhangibir ping paket kaybı yapmiyacak kaliteli bi modem arıyorum bütce 1.5-2k şimdiden teşekkürler

Altyapıma fiber geliyor 1000mbps için türk telekoma geçiş yapıcağım fakat modemi aylık 90 liraya kiralıyorlar oda 1620 tl ye vs. denk geliyor ve taahhüt bitincede bizim olmuyor. Bunun için kendime modem almak istedim hem openwrt vs. kurmak için hemde kısıtlamalara takılmamak için tt nin modemininden daha iyi ve herhangibir ping paket kaybı yapmiyacak kaliteli bi modem arıyorum bütce 1.5-2k şimdiden teşekkürler

Şuna bakabilirsin hocam.

daha uygun bir şey var mı birde rooter yazıyor da modem olarakta kullanılıyor mu
Fiber de hocam modeme ihtiyacınız yok ki?
ONT cihazı oluyor zaten o cihazdan ethernet kablosu ile routerın WAN portuna bağlayarak kullanıyorsunuz.

wifi7 bir tane model vardı fakat türkiyeden satışı kalkmış ve gayette iyi fiyattaydı nadir bulunan modemlerden birisi türkiyede satılmıyor bakıyorum hala

Fiber de hocam modeme ihtiyacınız yok ki?
ONT cihazı oluyor zaten o cihazdan ethernet kablosu ile routerın WAN portuna bağlayarak kullanıyorsunuz.
ont çıkışından modem yada direk rootera bağlayabiliyorum yani anladım.
1800 ise uygunmuş openwrt vs. kurabilirmiyim bu cihaza
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2500 gözüküyor sepette kod vs. mi var

ont çıkışından modem yada direk rootera bağlayabiliyorum yani anladım.

1800 ise uygunmuş openwrt vs. kurabilirmiyim bu cihaza
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2500 gözüküyor sepette kod vs. mi var
Openwrt kısmını bilmiyorum hocam.
Altta ikinci el seçeneği var, ikinci el olarak satın al. Ürünler kutusu açılmış geri iade edilmiş oluyor. Amazon kendi satıyor bu ürünleri daha uygun fiyata.
1 Yıl garanti sağlıyor, + ürün garantisi olabiliyor çoğunda. 1 Yıllık periyotta en ufak sorun yaşadığında koşulsuz iade edebiliyorsun.

Openwrt kısmını bilmiyorum hocam.
Altta ikinci el seçeneği var, ikinci el olarak satın al. Ürünler kutusu açılmış geri iade edilmiş oluyor. Amazon kendi satıyor bu ürünleri daha uygun fiyata.
1 Yıl garanti sağlıyor, + ürün garantisi olabiliyor çoğunda. 1 Yıllık periyotta en ufak sorun yaşadığında koşulsuz iade edebiliyorsun.
toplam 3 yıl garanti vs. mi oluyor yoksa 1 yıl garantimi oluyor ayrıntılı bilgi bulamadım açıklamada 1 ay içerisinde sorunsuz iade yazıyor sadece.

toplam 3 yıl garanti vs. mi oluyor yoksa 1 yıl garantimi oluyor ayrıntılı bilgi bulamadım açıklamada 1 ay içerisinde sorunsuz iade yazıyor sadece.
Yok şöyle hocam: Amazon satın aldığın tarihten itibaren koşulsuz 30 gün içinde iade kabul ediyor.
30 gün dolduğunda geri kalan 335 gün içerisinde üründe bir sorun yaşarsan koşulsuz para iadesi sağlıyor ürünü iade alıp.
Ekstra olarak ürünlerin üretici, servis garantisi olabiliyor.

Yok şöyle hocam: Amazon satın aldığın tarihten itibaren koşulsuz 30 gün içinde iade kabul ediyor.
30 gün dolduğunda geri kalan 335 gün içerisinde üründe bir sorun yaşarsan koşulsuz para iadesi sağlıyor ürünü iade alıp.
Ekstra olarak ürünlerin üretici, servis garantisi olabiliyor.
sıfırda 2 yıl garanti ve 30 günlük iade hakkı 2. elde ise 30 günlük iade hakkı var ama 1 yıllık garanti direk iade şeklinde oluyor garanti değişim tamir vs. olmuyor. sıfır daha mantıklı gibi

sıfırda 2 yıl garanti ve 30 günlük iade hakkı 2. elde ise 30 günlük iade hakkı var ama 1 yıllık garanti direk iade şeklinde oluyor garanti değişim tamir vs. olmuyor. sıfır daha mantıklı gibi
Yani bu nokta da sizin bileceğiniz iş hocam. Bir hafta önce bu routerlar çok daha ucuza geliyordu %20 indirim uyguluyordu şu anda %10 a düşürdüler. Bu tarz ürünler zaten kolay kolay arıza çıkarmıyor ancak dediğim gibi ürünlerin kendi garantisi de oluyor. Mesela Razer marka ürünlerde olmuyor Razer amerikaya sordum, servis hizmeti vermedikleri için satın aldığınız yere başvurun diyor. TP-Link zaten bu ürünlere kendi garanti verdiği için direkt olarak TP-Link e başvurabilirsiniz Amazon iade seçeneğini düşünmeden önce.

@OrkunJJ Hocam başka sıfır router öneriniz var mı peki sıfır alıcağım gibi. 2k ya kadar okeyim taksit ile alıcağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,604
Üyeler
183,146
Son üye
finbye10
Geri