!!! Böyle İlanlara Dikkat Edin !!!

Fazla yazmışsın
Post automatically merged:

Ben 7 senedir PC ile uğraşıyorum al sat toplama sat yapıyorum hepsine mahruz kaldim zararına hiçbir satışim çok şükür ki olmadı
Bana yaptığınız çok riskli geliyor hocam. Yani 1-2B₺ kar etmek için 12-13B₺ bağlamak. Onun yerine ben 4-5B₺ bağlayıp 1B₺ kazanabileceğim ürünlere bakıyorum.

Bana yaptığınız çok riskli geliyor hocam. Yani 1-2B₺ kar etmek için 12-13B₺ bağlamak. Onun yerine ben 4-5B₺ bağlayıp 1B₺ kazanabileceğim ürünlere bakıyorum.
Senin görüşün o öyle olmuyor4-5 e al 6-7 ye sat öyle bir dünya yok

ekran kartı sıfır olsa çok iyi fiyat ikinci el olunca mining şüphesi oluyor ister istemez yoksa fiyat iyi al sat değil de kullanıcıya iyi fiyat

Hepinize teşekkür ederim bu kadarı benim için kâfi 🤗

Ben almazdım 1 bilemedin 1,5K fazlasına gider. Üstelik ikinci elde satarken "gardasim bunda i3 var pahali değil mi gardasim bizim bilgisayarci 5000₺'ye i7 930 sistem satiyor gardasim" mesajlarina mağruz kalabilirsinn.
X5450 1.5gb ekran kartı god of War oynatırmı diyorlardı bana ahfbwkev

Hem kendi hemde daha almadığın PC nin reklamanı , (bir şekilde piyasa analalizi :) de yapmış oldun. )
Ticari zeka olarak taktir ettim o kadar
Ben Zaten yapıyorum böyle al SAT topla sat ama yinede sormak istedim sizede belki buna benzer bulan toplayanlar varsa onlarında fikir sahibi olması açısından

Geri