Arama sonuçları: *

1. beratredd

bu sistem alınır mı? 2.el

Aynen öyle yap
  2. beratredd

Yazmış ya 800 lira çıkarırım diye. Ben o fiyata göre değerlendirdim. Ben olsam o seti ayrı olarak alırdım. Bu bilgisayara o fiyat verilir mi bilemedim.
  3. beratredd

Rx570 li bir sistemi daha ucuza getirebilirsiniz bence ikinci elde.
  4. beratredd

Bence bu sistemi almak yerine ekran kartını ve ramini geliştir ( imzadaki sisteme göre konuşuyorum )
  5. beratredd

GT1 Sistemi aldım! Kargo sorunları?

Teşekkürler abim 1625576911 Kocaeli'deyim.
  6. beratredd

tamamdır teşekkür ederim
  7. beratredd

Dostlar an itibariyle sistem elime ulaştı, kasanın veya kargoların üzerinde en ufak bir çizik bile yoktu gerçekten Yurtiçi Kargo ve GamingGen.TR'ye burdan sevgilerimi iletiyorum. Her şey için destekleriniz için teşekkür ederim sağlıcakla kalın, şüpheniz bile olmasın iyi forumlar! @Abdullah Hacıgül
  8. beratredd

Dostlar sistem elime ulaştı birazdan yazarım
  9. beratredd

Bozuk ekran kartı alsam yaptırabilir miyim ?

Ya çok büyük karda olursunuz ya da çok büyük zararda. Bu tür riske girmeye gerek var mı bilemiyorum.
  10. beratredd

12.500 TL'ye MONİTÖR DAHİL BİLGİSAYAR ÖNERİR MİSİNİZ

Dostum eğer hızlı olursan 13K'ya bu bilgisayarı + 24" 144hz 1ms monitör alabilirsin özelleştirme kısmından! Stoklar çok az bu yüzden elini çabuk tutmanı öneririm. Keyifli forumlar şimdiden hayırlı olsun...
  11. beratredd

12000 TL'ye Monitör Dahil Bilgisayar Toplar mısınız?

Bu sistemi alıp yanına da 1800TL'ye 144hz bir monitör eklerseniz bütçenizi biraz aşsa da güzel bir sistem elde etmiş olursunuz https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-sirius-intel-core-i5-10400f-16gb-500gb-nvme-m2-ssd-rtx3060-gaming-pc-p-36201
  12. beratredd

Güncelleme* -------------- Bilgisayar sabah 11.52'de kargoya verildi şuan taşıma aşamasında, yarın elime ulaşır. Videoya alacağım zaten bir sorun olursa veya olmazsa buraya durum bilgilendirmesi yaparım. Keyifli Forumlar!
  13. beratredd

Sistem Önerisi yardım

Bu sistemi alman çok daha yararına olacaktık aslında. Şimdiden hayırlı olsun! https://www.incehesap.com/battle-bronze-oyuncu-bilgisayari-fiyati-43356/
  14. beratredd

Çok ama çok teşekkür ederim. Bazı yorumlar hevesimi çok kursağımda bıraktı açıkcası.
  15. beratredd

Çok teşekkür ederim abim. Gerçekten şu piyasada şu karmaşada senin gibileri görmek beni mutlu ediyor. Yıllardır kalitesini bozmayan sayılı kişilerdensin. Nice piyasanın en iyi sistemlerine!
  16. beratredd

Müsaitsen bi bakar mısın abi yazdıgım soruya @Abdullah Hacıgül
  17. beratredd

4000 Tl sistem toplama...

Güzel bir sistem olmuş, takdir ettim.
  18. beratredd

Bilgisayar Yükseltme

İşlemcini ve anakartını değiştirirsen geleceğe yatırım olur bence
  19. beratredd

Yeni DA-GT1 ELEŞTİRİ (@ABDULLAH HACIGÜL)

Herkesi okudum ve Abdullah Abi'nin üstüne çok gidilmiş. Ben de sipariş ettim sistemden, hiç de pişmanlığım yok. Yarının bile belli olmadığı şu piyasada yapılabilecek en iyi sistemdi. Tebrikler Abdullah Abi
  20. beratredd

NVİDİA EKRAN KARTLI SİSTEM (VALORANT 300-400 FPS)

Özelleştirme seçeneği yok bulabilsem öyle bir sistem eklerdim.
Top Bottom