Vatan.Delisi
80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar apu sistem toplamak istiyorum bütçem 4000 TL önerebileceğiniz en iyi parçalar hangileridir şimdiden teşekkür ederim.
İlerde ekran kartı takicaksan apu alMerhaba arkadaşlar apu sistem toplamak istiyorum bütçem 4000 TL önerebileceğiniz en iyi parçalar hangileridir şimdiden teşekkür ederim.
Bütçeyi bir tık arttırarak GTX 1050 Ti içeren bu sistemi alabilirsin:Merhaba arkadaşlar apu sistem toplamak istiyorum bütçem 4000 TL önerebileceğiniz en iyi parçalar hangileridir şimdiden teşekkür ederim.
Fiyatına göre güzelBu ram bu fiyata iyi mi? 360 TL https://www.n11.com/urun/patriot-pv...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
Bu arkadaşın önerdiği fiyatına göre çok iyi![]()
Teknobiyotik FR3800 Süper Fırsat Sistemi - AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, RX560 4GB, 8GB Ram, 512GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyatına göre güzel
İşlemçi çok düşük şimdilik apu sistem alayım ileride ekran kartı olacakBu arkadaşın önerdiği fiyatına göre çok iyi
Siz bilirsinizİşlemçi çok düşük şimdilik apu sistem alayım ileride ekran kartı olacak
Olabilir fakat az önce 2 el ilanlara baktım sıfır fiyatına satılıyorApu yerine ikinci elden toplayacağın sistem çok daha performanslı olur.