K

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• K
      Kali10, Almayı Düşündüğüm Sistem başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bu arada bu benimde baya dikkatimi Çekti güzel bir ram ssd ile tercih edilebilir
    • K
      Kali10, 100k Bütçe Sistem Önerisi (Mayıs) başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Teşekkür ederim hocam tebilondaki sistemide biliyorum nebi akgün sistemiydi sanırım şuanda mevcut durum için bu sistem özelinde anakart işlemci değişikliği...
    • K
      Sistemde işlemci 7800x3D yapmayı planlıyordum hocam harici önereceğin yer var ise seve seve dinlerim dediğim gibi hangi site olduğu çok farketmiyor benim için
    • K
      Hocam böyle toplayınca ortalama 120 bandına çıkıyor bi yanlışlık yok ise ? 1779358746 Teşekkür ederim muhtemelen önerdiğiniz kasayı 7800x3d+ 5070 ti...
    • K
      Tamamen meraktan soruyorum işlemciyi 7800x3d yapıp ekran kartını 9070xt yapsak fiyat ortalama 95 civarına denk geliyor sanırım böyle sistem nasıl olur sence
    • K
      Ekran kartında her hangi bir takıntım yok hocam sadece beni 2-3 yıl idare etsin güncel oyunları vs sıkıntısız oynayıp devam etmek istiyorum 1779356538...
    • K
      https://www.incehesap.com/kaya-lee-oem-paket-fiyati-38391/ Bütçene göre rakipsiz sistem. Özelleştirmeden 1-2 upgrade daha yapıp satın alabilirsin.
    • K
      Hayır sadece kasa 1779356254 En çok forumlarda gezerken bu sistem dikkatimi Çekti iyileştirme yap dediğin parça var mı mesela aklımda 7800xd3 var ama değer...
    • K
      Kali10, Toplama Bilgisayar Tavsiye kategorisinde 100k Bütçe Sistem Önerisi (Mayıs) başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba arkadaşlar Maksimum 100k Bütçe ile Bir gaming pc toplama arayışı içindeyim Önerebileceğiniz hazır sistemler veyahut parçalar var ise yardımlarınızı...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,924
Üyeler
196,855
Son üye
MYLEOS
Geri