Arama sonuçları: *

1. B

darboğaz yada farklı bir sıkıntı yaşar mıyım?

selam arkadaşlar bir arkadaşım şu sistemi alacak sizce bir şey olur mu sıkıntı yaşanır mı ? MSI Ventus GP GeForce RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 256B AMD Ryzen 5 3600X 3,8GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX Anakart Corsair Vengeance RGB Pro...
  2. B

alayım mı beyler ?

ben şuan yanlış da hatırlıyor olabilirim akakçede sanırım 100 150 tl falan uyguna geliyordu (yanlış da hatırlıyor olabilirim)
  3. B

alayım mı beyler ?

efendim profilimde gözüktüğü gibi aranıza daha bugün katıldım hatam olduysa özür dilerim 1599504326 işlemcide +sı anakartta +sı var aynı şekilde hem markası hemde modeli olarak ekran kartında da +sı
  4. B

alayım mı beyler ?

efendim bu gördüğünüz sistemi alacağım fakat qp bilişim ile ilgili forum üyelerinin düşüncelerini merak ettiğim için paylaşma ihtiyacı duydum çok kazık olduğunu düşünmüyorum zaten
  5. B

arkadaşlar bu kasa alınabilecek bir kasa mı ?

8k monitor ve kasa eksiğim var kulaklığımı aldım klavye mouse uygun fiyatlı bir şey almayı düşünüyorum daha sonra değişeceğim
  6. B

alayım mı beyler ?

efendim daha önce alışverişiniz oldu mu ? 1599502669 alışveriş yapan bir kişinin cevabı önemli düşüncelerin için teşekkürler
  7. B

aynen onun farkındayım belirtmek istedim
  8. B

alayım mı beyler ?

qp bilişim güvenilir mi alan var mı ?
  9. B

aslında ucu ucuna tutuyor bütçem sizin dediğiniz ssd ile fiyatı 7040 tl tutuyor monitor eksik monitor e kalan para 1 k oluyor monitor ü de 27 inç 144 hz bir şey düşünüyordum
  10. B

ssd nin kendisi yani bu marka ve ssd güzel değil anlamında mı yoksa hacmini arttır anlamında mı ?
  11. B

çok özür dilerim düzelttim
  12. B

Kasa Corsair Spec Delta RGB Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası - Corsair VS650 80+ 650W Güç Kaynağı 949 TL İşlemci AMD Ryzen 5 3600 3.6 - 4.2 GHz AM4 İşlemci Multipack 1559 TL Anakart ASUS PRIME B450M-K DDR4 4400MHz OC AM4 mATX Anakart 1,576.5000 TL Ekran Kartı ASUS Dual Geforce...
  13. B

6500TL Sistem Önerisi

merhaba dostum yeni çıkan da-sistem 3 ü rtx 2060 a yükseltebilirsin yalnız windforce olanı ısınıyor diyorlar onun için diğer rtx 2060 ı ekle psu yu da cv650 model olan 650w luk psu ile değiştir bu şekilde 6.643 TL tutuyor para yetmediği için ram in birini çıkar 6.400 tl yapıyor ama ram i...
Top Bottom