Gayet güvenilir bir site nereden çıkardın onu?Sonunda bilişim olan hiç bir siteye güvenmem
efendim daha önce alışverişiniz oldu mu ?Güvenilirdir.
alışveriş yapan bir kişinin cevabı önemli düşüncelerin için teşekkürlerSonunda bilişim olan hiç bir siteye güvenmem
Çoğu sonu bilişim ile biten siteler güvenilir olmuyor o yüzden.Gayet güvenilir bir site nereden çıkardın onu?
isbunlkebilişimkeÇoğu sonu bilişim ile biten siteler güvenilir olmuyor o yüzden.
Fakat QP bilişim oldukça güvenilir bir site. Bu konuya onu yazmanız saçma, yoksa Boss Bilişim, İstanbul Bilişim falan salatalık gönderiyorlarÇoğu sonu bilişim ile biten siteler güvenilir olmuyor o yüzden.
Oldukça güvenilir olduğunu bilmediğim için o cümleyi kurdum.Fakat QP bilişim oldukça güvenilir bir site. Bu konuya onu yazmanız saçma, yoksa Boss Bilişim, İstanbul Bilişim falan salatalık gönderiyorlar
Hatta Tecnophat'la da çalışıyorlar yani Tecnophat bazı sistemleri buradan topluyordu:Oldukça güvenilir olduğunu bilmediğim için o cümleyi kurdum.
efendim bu gördüğünüz sistemi alacağım fakat qp bilişim ile ilgili forum üyelerinin düşüncelerini merak ettiğim için paylaşma ihtiyacı duydum çok kazık olduğunu düşünmüyorum zatenBaşlığı daha açıklayıcı yaparmısın
Normalde böyle başlıklar yasak o yüzden sizin iyiliğiniz için dedim.efendim bu gördüğünüz sistemi alacağım fakat qp bilişim ile ilgili forum üyelerinin düşüncelerini merak ettiğim için paylaşma ihtiyacı duydum çok kazık olduğunu düşünmüyorum zaten