Arama sonuçları: *

1. burak52tr

7700 TL EN İYİ SİSTEM ÖNERİSİ

En iyi ve en uygun fiyata bilgisayar toplamı işlemi yayıncıların sponsorluk ile özel olarak hazırlattığı sistemler üzerinden kendine göre modlama yaparak toplamaktır. İtopya bilgisayar üzerinden bir yayıncı bilgisayarını seçip üzerine isteğine göre ekstra bileşenler ekleyerek iyi bir bilgisayar...
  2. burak52tr

Vatan PC Hazır Sistemler Nasıldır = 5000 TL

Vatanın hazır PC prensibi genelde tek bir bileşeni üst seviye tutup diğer bileşenleri en düşük seviyede yapmaktır. O yüzden vatan hazır sistemlerini tavsiye etmiyorum.
  3. burak52tr

1000TL Toplama sistem önerisi

Şuan bunları mevcut bilgisayarın ile oynuyorsan, alacağın 1000 TL lik bilgisayardan daha iyidir demektir.
  4. burak52tr

1000TL Toplama sistem önerisi

Bir 15 yıl önce olsaydı toplardık ama günümüzde 1000 TL ye sadece klavye veriyorlar .d
  5. burak52tr

Babamı Yeni PC Almasına Nasıl İkna Ederim?

Dostum durumunuzu bilmiyorum ama dolar olmuş 6.5 lira euro olmuş 7 lira. Belki baban ekonomik olarak sıkıntılı bir dönemdedir.
  6. burak52tr

Babamı Yeni PC Almasına Nasıl İkna Ederim?

Bizim amca oğlunun evin altında internet kafesi vardı yıl 2008 di. Amca oğlunun bir işi çıkmıştı dükkanı rahmetli babama teslim etmişti. Orada ana bilgisayarda Neighbours from Hell ile Far cry'ın ilk oyununu oynamıştı. O günden sonra babam artık hep internet cafeye gidip cafede FarCry oynuyordu...
Top Bottom