Ben de seninle aynı durumdayım. Bilgisayarım seninkinden iyi fakat bana yine de yetmiyor ayrıca düzgün bir internetim de yok.burda güzel bi yer olsa çalışırım ama beni çalıştırmaz ailem
onun sayesindede pc alındı diyorsunBizim amca oğlunun evin altında internet kafesi vardı yıl 2008 di. Amca oğlunun bir işi çıkmıştı dükkanı rahmetli babama teslim etmişti. Orada ana bilgisayarda Neighbours from Hell ile Far cry'ın ilk oyununu oynamıştı. O günden sonra babam artık hep internet cafeye gidip cafede FarCry oynuyordu. Ondan sonra kendisi eve bilgisayar aldı. Babam FarCry'ı yaklaşık 50 kere baştan sona bitirmiştir. Sonrasında ben Crysis ile Crysis Warhead'ı kurmuştum onları da kendi başına bitirmişti. Bu arada babam o zaman 58 yaşındaydı düşünün artık Babamın en sevdiği oyun hep FarCry'ın ilk oyunu olmuştur
Ula ne güldüm. Metro Exodus falan da oynar herhaldeBizim amca oğlunun evin altında internet kafesi vardı yıl 2008 di. Amca oğlunun bir işi çıkmıştı dükkanı rahmetli babama teslim etmişti. Orada ana bilgisayarda Neighbours from Hell ile Far cry'ın ilk oyununu oynamıştı. O günden sonra babam artık hep internet cafeye gidip cafede FarCry oynuyordu. Ondan sonra kendisi eve bilgisayar aldı. Babam FarCry'ı yaklaşık 50 kere baştan sona bitirmiştir. Sonrasında ben Crysis ile Crysis Warhead'ı kurmuştum onları da kendi başına bitirmişti. Bu arada babam o zaman 58 yaşındaydı düşünün artık Babamın en sevdiği oyun hep FarCry'ın ilk oyunu olmuştur
15 yaşındayım 5 yaşında ilk pc alınmıştı ve anaokuluna gidiyordum bilmediğim halde ben pcyi babama anneme öğretiyordum düşün yaniBen de seninle aynı durumdayım. Bilgisayarım seninkinden iyi fakat bana yine de yetmiyor ayrıca düzgün bir internetim de yok.
Çalışmak istiyordum kaç senedir izin vermiyorlardı bu sene çalışacaktım şu corona çıktı o da yalan olacak galiba.
Sabretmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.
Kaç yaşındasın bu arada?
Hangi işte çalıştınBen bir yaz çalıştım en sonunda 7.5k ya bi bigisayar aldım hiçbir şey demediler.
Niye?bursluluk sınavına girmedim
Bursluluk işe yaramıyor zaten. Ben kazandım. Paranın kokusunu alamıyorum Şuanda Ram upgrade yapıcam laptopa. Yapacağım parayı çalışarak kazandım. Günlük 50TLbursluluk sınavına girmedim