Alabilseler neden almasılar ki, babanın gözünde 3.000-4.000 senden daha değerli değildir elbetanladım ama 10 yıl olunca insan umudu kesiyor be
Okduğuma göre ailenin durumu kötü. Bence aileni zora sokma ve yazın çalış. En kötü ayda 1000 TL kazansan ve 2 ay falan çalışsan 2000 TL'ye 10 yıllık bir PC'nin 10 katını toplarsın ? Babanda artık Monitör falan alsın. Almazsa boş ver sen al yine.anladım ama 10 yıl olunca insan umudu kesiyor be
beni ailem çalıştırmazlar denedimOkduğuma göre ailenin durumu kötü. Bence aileni zora sokma ve yazın çalış. En kötü ayda 1000 TL kazansan ve 2 ay falan çalışsan 2000 TL'ye 10 yıllık bir PC'nin 10 katını toplarsın ? Babanda artık Monitör falan alsın. Almazsa boş ver sen al yine.
Babana bir bilgisayarda csgo yada bi pubg mobil oynatın sarsın babanı o zaman almazsa gel yanıma ?❤10 Yıldır Yeni Pc İstiyorum Be Yardım Edin
Akrabalarından dükkanları olanlar varsa bir dene derim. Seni çok yormazlar o zamanbeni ailem çalıştırmazlar denedim
kesmene gerek yok bende programcı olmama rağmen senelerce bekledimhaklısın ama umudu kestim