Neler Yeni

Ailemi motor almak için nasıl ikna ederim?

Houzan

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır neredeyse her yere bisikletle gidip geliyorum. 12. sınıfa geçtim ve artık hem bisiklet hevesim kalmadı hem de zaman ve yorgunluk açısından motorun daha iyi olacağını düşünüyorum. Bu iki yıl içerisinde bisiklet ile bir sıyrık bile almadım. Ama ailem motordan korkuyor ve birkaç kere sorduğumda kesinlikle almayız benzeri cevap veriyorlar. Ailemi bu konuda nasıl ikna ederim?

Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır neredeyse her yere bisikletle gidip geliyorum. 12. sınıfa geçtim ve artık hem bisiklet hevesim kalmadı hem de zaman ve yorgunluk açısından motorun daha iyi olacağını düşünüyorum. Bu iki yıl içerisinde bisiklet ile bir sıyrık bile almadım. Ama ailem motordan korkuyor ve birkaç kere sorduğumda kesinlikle almayız benzeri cevap veriyorlar. Ailemi bu konuda nasıl ikna ederim?
Edemezsin kanka. Kendi paranla alacaksan aldıktan sonra söyle aldığını harici laf ile ikna edebilmen zor.

İkna işinin feriştahi gelse ikna edemezsin kendin biriktir anca öyle

Motor alma kardeşim bende izin vermezdim çocuğuma çünkü ne kadar tehlikeli olduğunu biliyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,523
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri