Playstation 5 Slim için Nasıl İkna ederim ?

Fazla zorlama alsın diye sen çalışır alırsın kendin daha iyi olur o zaman laf etmezler.

Fazla zorlama alsın diye sen çalışır alırsın kendin daha iyi olur o zaman laf etmezler.
Sanırım öyle yapacağım hocam ama nasıl çalışayım daha yaza kaç ay var bide böyle zorlayarak aldırında içim de rahat etmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Babam şuanda paramız yok dio inannmıuorum ama içimden %2 olsa bile inanıyorum yani annem ben sana alacağım evi kiraya verince diyor annem alacak sanırım.

Kardeşim bak sana bir abi tavsiyesi bu konularda aileni zorlama zaman hızlı geçer ben ilk ps imi kendim pazarda su limon felan satarak bisiklet tamir ederek almıştım ama sonrasında adam akıllı yüzüne bile bakmadım bu bir sahip olma psikolojisi sende alınca sahada aynısı olacak o yuzden ailenine Trip felan atma

Kardeşim bak sana bir abi tavsiyesi bu konularda aileni zorlama zaman hızlı geçer ben ilk ps imi kendim pazarda su limon felan satarak bisiklet tamir ederek almıştım ama sonrasında adam akıllı yüzüne bile bakmadım bu bir sahip olma psikolojisi sende alınca sahada aynısı olacak o yuzden ailenine Trip felan atma
Yok hocam öyle bir çocuk değilim bir şey için aileme trip atacak kadar sadece biraz alındım o kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle zorla aldırınca da üzülüyorum hocam o yüzden darlamak istemiyorum.

Ben de bir abi tavsiyesi vereyim. Böyle şeyler malesef ki zamanla olur. Ben de eskiden senin yaşındayken şöyle bilgisayarım olsun böyle playstationum olsun diye ailemi darlıyordum. Belki her istediğimize istediğimiz zaman ulaşamamız bizim karekterimizi olgun ve mücadeleci yapar.
İlk maaşımla hemen gidip bilgisayar toplamıştım ve çok güzel bir histi. Sonrasında da playstationumu kendim aldım. İşe başladım, evlendim 3 yıl geçti ve hala oyun oynamaktan büyük keyif alıyorum.
Güzelce derslerine odaklan, kendini kanıtlarsan zamanla her şey istediğin gibi olur zaten.

Ailemi PS5 için nasıl ikna ederim soru bu Ailem taa geçen Mart da demiştim şu anda senin LGS senen demişti yaz gelsin direkt alacağım demişti yaz geldi şimdi de paramız yok diyor ama geçen kendine telefon aldı yani nasıl ikna olurlar ?
Ps5 alma pc al

Ailemi PS5 için nasıl ikna ederim soru bu Ailem taa geçen Mart da demiştim şu anda senin LGS senen demişti yaz gelsin direkt alacağım demişti yaz geldi şimdi de paramız yok diyor ama geçen kendine telefon aldı yani nasıl ikna olurlar ?
Dediklerini yap ders çalış kızdırma adam ol özelikle ödevleri onların gözü önünde yap kardeşin varsa onlara sahip çık
Annen çalışıyorsa işten gelince evi toplu görsün

Derslerime çalışıyorum hocam sağolun annem evi kiraya vericek verilince alacağını söyledi

Babamız annemiz bize her zaman en iyisini almak ister ama durumları yettiği kadarıyla bizi mutlu etmeye çalışırlar emin ol onlarda senin herşeyinin sahip olmasını istiyordur hiç birşeyden eksik kalmaması istiyorlardır ama belki ellerinden bu kadar geliyordur durumları belki şu anda sıkıntıda düzelince belkide alırlar.(şahsi düşüncem).

Babamız annemiz bize her zaman en iyisini almak ister ama durumları yettiği kadarıyla bizi mutlu etmeye çalışırlar emin ol onlarda senin herşeyinin sahip olmasını istiyordur hiç birşeyden eksik kalmaması istiyorlardır ama belki ellerinden bu kadar geliyordur durumları belki şu anda sıkıntıda düzelince belkide alırlar.(şahsi düşüncem).
teşekkür ederim hocam

Derslerinize yoğunlaşmanızı öneririm tabi oyun oynamak sizin de hakkınız ama bu işler böyle olmuyor işte.
reis açıkcası 2 sine de zaman kalır lise 1 2 de tam oyun oynama yaşıdır lise 1 2 hem rahat hem de sosyalleşiyor. lise bitince oynama hevesi o zamanlar gibi olmaz bence tam zamanı bence o yüzden. ki hevesi olsa dahi sonradan alınınca bu sefer tam kritik yks sürecinde yada sonrasında ağır üni koşullarında oyun oynayacaktır ve bu daha cok etkiler bence.

Geri