Sanırım öyle yapacağım hocam ama nasıl çalışayım daha yaza kaç ay var bide böyle zorlayarak aldırında içim de rahat etmiyor.Fazla zorlama alsın diye sen çalışır alırsın kendin daha iyi olur o zaman laf etmezler.
Yok hocam öyle bir çocuk değilim bir şey için aileme trip atacak kadar sadece biraz alındım o kadar.Kardeşim bak sana bir abi tavsiyesi bu konularda aileni zorlama zaman hızlı geçer ben ilk ps imi kendim pazarda su limon felan satarak bisiklet tamir ederek almıştım ama sonrasında adam akıllı yüzüne bile bakmadım bu bir sahip olma psikolojisi sende alınca sahada aynısı olacak o yuzden ailenine Trip felan atma
Ps5 alma pc alAilemi PS5 için nasıl ikna ederim soru bu Ailem taa geçen Mart da demiştim şu anda senin LGS senen demişti yaz gelsin direkt alacağım demişti yaz geldi şimdi de paramız yok diyor ama geçen kendine telefon aldı yani nasıl ikna olurlar ?
Dediklerini yap ders çalış kızdırma adam ol özelikle ödevleri onların gözü önünde yap kardeşin varsa onlara sahip çıkAilemi PS5 için nasıl ikna ederim soru bu Ailem taa geçen Mart da demiştim şu anda senin LGS senen demişti yaz gelsin direkt alacağım demişti yaz geldi şimdi de paramız yok diyor ama geçen kendine telefon aldı yani nasıl ikna olurlar ?
teşekkür ederim hocamBabamız annemiz bize her zaman en iyisini almak ister ama durumları yettiği kadarıyla bizi mutlu etmeye çalışırlar emin ol onlarda senin herşeyinin sahip olmasını istiyordur hiç birşeyden eksik kalmaması istiyorlardır ama belki ellerinden bu kadar geliyordur durumları belki şu anda sıkıntıda düzelince belkide alırlar.(şahsi düşüncem).
reis açıkcası 2 sine de zaman kalır lise 1 2 de tam oyun oynama yaşıdır lise 1 2 hem rahat hem de sosyalleşiyor. lise bitince oynama hevesi o zamanlar gibi olmaz bence tam zamanı bence o yüzden. ki hevesi olsa dahi sonradan alınınca bu sefer tam kritik yks sürecinde yada sonrasında ağır üni koşullarında oyun oynayacaktır ve bu daha cok etkiler bence.Derslerinize yoğunlaşmanızı öneririm tabi oyun oynamak sizin de hakkınız ama bu işler böyle olmuyor işte.