Neler Yeni

ailemi yeni bilgisayar için nasıl ikna ederim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Paneli kır televizyonu boz diyenler hiç ailesini düşünmedi sanırım çok mantıkli tebrikler bozuldu veya kırıldı diye yenisini veya tamir ettireceklerini düşünmüyorum telefonlardan yaparlar istediklerini

Alıntıyı görüntüle
Ailen için de bunla supra arasında fark yok ozaman o.O2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabi efendim
İkiside 4 tekerlekli birisi daha oval hatlı o kadar

ailemi yeni bilgisayar için nasıl ikna ederim soru bu basit işin para kısmına değil mühim olan onalara göre rtx 3090 ile gt 730 arasındaki tek fark ışıklı olması onları nasıl ikna edebilirim
İçindeki mimari vs anlat anlamazlarsa mediamarkta git oradaki ekran kartlarını hazır sistemleri göster ne farkları var anlat işte

Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
Eğer dizi film falan seviyorlarsa onlara rdr 2 the last of us uncharted benzeri hikayeli oyunların trailerlarını göster büyük ihtimalle seviceklerdir şu an sistemim bunları almaya yetmiyor de eğer bunu alırsanız böyle oyunlar oynayabileceğim birde şöyle de oyunları oynarken altyazılardan dolayı kitap okuyor gibi oluyorum kendi hikayesine çekiyor beni de

Eğer dizi film falan seviyorlarsa onlara rdr 2 the last of us uncharted benzeri hikayeli oyunların trailerlarını göster büyük ihtimalle seviceklerdir şu an sistemim bunları almaya yetmiyor de eğer bunu alırsanız böyle oyunlar oynayabileceğim birde şöyle de oyunları oynarken altyazılardan dolayı kitap okuyor gibi oluyorum kendi hikayesine çekiyor beni de
hocam 1.5 sene önceki konuya cevap yazmışssın :ROFLMAO:

Derslerin için bir uygulama yüklemen gerektiğini söyle ama o uygulamanın çok ağır olduğunu yüksek fiyatlı bil bilgisayarın açabildiğin söyle

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,306
Üyeler
173,346
Son üye
Toprağın
Geri