Ailemi PS5 için nasıl ikna ederim soru bu Ailem taa geçen Mart da demiştim şu anda senin LGS senen demişti yaz gelsin direkt alacağım demişti yaz geldi şimdi de paramız yok diyor ama geçen kendine telefon aldı yani nasıl ikna olurlar ?
telefonu aldığı için parası bitmiş olabilir mi ?Ailemi PS5 için nasıl ikna ederim soru bu Ailem taa geçen Mart da demiştim şu anda senin LGS senen demişti yaz gelsin direkt alacağım demişti yaz geldi şimdi de paramız yok diyor ama geçen kendine telefon aldı yani nasıl ikna olurlar ?
trip atAilemi PS5 için nasıl ikna ederim soru bu Ailem taa geçen Mart da demiştim şu anda senin LGS senen demişti yaz gelsin direkt alacağım demişti yaz geldi şimdi de paramız yok diyor ama geçen kendine telefon aldı yani nasıl ikna olurlar ?
ikna işi zor. telefon alma sebebi ne? iş görmeme ya da telefonun hasar-kırıma uğramasıysa yorum yok. daha keyfiyse tadında iğnelemeler kullanıp bezdirebilirsin, çenenden bıkıp alabilirler ya da kendi paranı kazanana kadar playstation unutmak zorunda kalırsın.Ailemi PS5 için nasıl ikna ederim soru bu Ailem taa geçen Mart da demiştim şu anda senin LGS senen demişti yaz gelsin direkt alacağım demişti yaz geldi şimdi de paramız yok diyor ama geçen kendine telefon aldı yani nasıl ikna olurlar ?
gecıstırmısler senı ve sen darladıkca alınma sansı dusuyor yaz gelsın o zaman calısıp kendın alAilemi PS5 için nasıl ikna ederim soru bu Ailem taa geçen Mart da demiştim şu anda senin LGS senen demişti yaz gelsin direkt alacağım demişti yaz geldi şimdi de paramız yok diyor ama geçen kendine telefon aldı yani nasıl ikna olurlar ?
Kusura bakma ama ailenin parası yoksa itiraz etme oyun her şey degil git liseni güzelce oku ailene karsi sonrasında pişman olacağın şeyler demeAilemi PS5 için nasıl ikna ederim soru bu Ailem taa geçen Mart da demiştim şu anda senin LGS senen demişti yaz gelsin direkt alacağım demişti yaz geldi şimdi de paramız yok diyor ama geçen kendine telefon aldı yani nasıl ikna olurlar ?
Mesela lgs de hedefleri var mıydı ailenin ve senin ve bunu gerçekleştirdin mi?Ailen genelde buna bakar.Ailemi PS5 için nasıl ikna ederim soru bu Ailem taa geçen Mart da demiştim şu anda senin LGS senen demişti yaz gelsin direkt alacağım demişti yaz geldi şimdi de paramız yok diyor ama geçen kendine telefon aldı yani nasıl ikna olurlar ?
yok hocam para var biliyorum ama işte almak istemiyolar geciştiriyolar gibi hissediyorum.Kusura bakma ama ailenin parası yoksa itiraz etme oyun her şey degil git liseni güzelce oku ailene karsi sonrasında pişman olacağın şeyler deme