Neler Yeni

Ailemi motor almak için nasıl ikna ederim?

Houzan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ozan
Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır neredeyse her yere bisikletle gidip geliyorum. 12. sınıfa geçtim ve artık hem bisiklet hevesim kalmadı hem de zaman ve yorgunluk açısından motorun daha iyi olacağını düşünüyorum. Bu iki yıl içerisinde bisiklet ile bir sıyrık bile almadım. Ama ailem motordan korkuyor ve birkaç kere sorduğumda kesinlikle almayız benzeri cevap veriyorlar. Ailemi bu konuda nasıl ikna ederim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,956
İsim
Murat Orhan
Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır neredeyse her yere bisikletle gidip geliyorum. 12. sınıfa geçtim ve artık hem bisiklet hevesim kalmadı hem de zaman ve yorgunluk açısından motorun daha iyi olacağını düşünüyorum. Bu iki yıl içerisinde bisiklet ile bir sıyrık bile almadım. Ama ailem motordan korkuyor ve birkaç kere sorduğumda kesinlikle almayız benzeri cevap veriyorlar. Ailemi bu konuda nasıl ikna ederim?
Edemezsin kanka. Kendi paranla alacaksan aldıktan sonra söyle aldığını harici laf ile ikna edebilmen zor.

arsiduk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
ismail ozdel
edemezsin. Motor için gerekli parayı hazırladığında ikna oluyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Alperen Yılmaz
İkna işinin feriştahi gelse ikna edemezsin kendin biriktir anca öyle

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,556
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Motor alma kardeşim bende izin vermezdim çocuğuma çünkü ne kadar tehlikeli olduğunu biliyoruz

Houzan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ozan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
edemezsin. Motor için gerekli parayı hazırladığında ikna oluyorlar
Teşekkür ederim. Peki önümüzdeki yaz için 2-3 ay içinde bu zamanın parasıyla 60 Bin biriktirebileceğim bir iş bulabilir miyim?

Top Bottom