Arama sonuçları: *

1. B

APU sistem toplama

bırde bu atx psu dıyor mesela benım kasa mıd tower psu ıcın de az bır kısım var altta kapalı alanda atx sıgar sanırım genıs bıraz alan
  2. B

APU sistem toplama

Psu hakkında çok olumsuz yorumlar geldı degısecem bu yüzden nasıl bir psu önerirsiniz.
  3. B

APU sistem toplama

ekran kartı ilerde ekleyeceğim bir kaç ay sonra fıyatı yanlış yazmışım bu arada 2700-2800 cıvarı
  4. B

APU sistem toplama

Kasa önpanelıne bı ayar vermeyı bende düsünüyorum Harici diskte eklim o zaman faydası olur sanırım böyle bır dusuncem de vardı aslında. bu SSD de kullanan arkadaşlar sorunsuz demişti piyasaya göre baya da hesaplıya almıstım amazondan. 1588964054 o zaman işlemci ryzen 3 3200G mi yapim
  5. B

APU sistem toplama

SSD SU630. Güç kaynağını bir sonraki aşamada değiştireceğim yükseltme yapacağım zaman düşüncem öyle şu an. Kasa Vk-g1002s
  6. B

APU sistem toplama

Başlangıç seviyesi için apu bir sistem topluyorum.. Anakartım: Msı B450M-A pro max 4133Mhz matx İşlemci Amd Ryzen 5 2400G Ram: Kingston (2*8gb) 3200 Mhz Ddr4 CL16 SSD: Adata 240 Gb Kasa: Powerboost Royal Serisi 3led fanlı Mıdtower kasa Güç...
  7. B

Sıstem toplama uyumu ?

bende aynı cevabı verdım sorun olur dıyen arkadasa kardesım ama kafamı bıraz kurcaladı bos konusmus o zaman :)
  8. B

Sıstem toplama uyumu ?

Yeni bir apu sistem topluyorum ancak bir konuda ikilimde kaldım. Anakartım Msı b450m-a pro max. 3200 mhz. Bunu amd ryzen 5 2400G ya da ryzen 5 3400G kullanıp apu sıstem kurmayı düşünüyorum ancak anakartta dısplay port olmaması bir sorun yaşatır mı bu konuda ? sorun olursa farklı ıslemcıye...
Top Bottom