Arama sonuçları: *

1. casrow

Bu sistemi aldım, sizce nasıl?

Al geç hayırlı olsun. Kardeşim. Yarın eski fiyatları unutsun herkes
  2. casrow

Ben kendim de taksitli sistem topladım. Bazı arkadaşlar iyi niyetli haklı payları var ama yapacak bir şey yok. Peşin para herkeste olmuyor maalesef. Ben 12 taksit yapan bir siteden topladım sistemi çok memnunum. Fiyatına bakmıyorum. Çünkü tek seferde benden 30 bin TL çıkmaz imkansız
  3. casrow

Kardeşim taksitle alıyorsan kimsenin dediğine bakma. Kimse senin yerine 1 kuruş dahi vermez .Al kullan sistem güzel hayırlı olsun.
  4. casrow

🤔🙏 32 bin TL'ye sistem önerisi🙋

Merhabalar arkadaşlar günlerdir araştırma içerisindeyiz. Kardeşime sistem alicaz. İçine sinsin istiyoruz. Ekran kartı rtx 4060ti 16 gb olacak MSI ya da Asus marka İşlemciyi anakarti uyumlu ayarlayalım. 1080p ve 2k monitörle kullanilacak. Şimdiden çok teşekkür ederim 🙏😊
  5. casrow

bu sistem alınır mı?

5600 x yerine 5600'e ikna edicem onu da kule tipi soğutucu istemiyorum dedi o da onun tercihi bende kule tipi kullanıyorum :D kardeşim laf anlamıyor işte
  6. casrow

bu sistem alınır mı?

Dostum benim sistemim var zaten taş kafalı kardeşime laf anlatamıyorum 😊 kendim içim toplamiyorum.
  7. casrow

🔥MAX 32 BİN TL SİSTEM ÖNERİSİ🔥

S ivi soğutucu yok 1702983435 Sıvı soğutucu yok
  8. casrow

🔥MAX 32 BİN TL SİSTEM ÖNERİSİ🔥

Merhabalar arkadaşlar Max 32 bin TL sistem önerisi istiyorum. Sistem ddr5 olabilir. DDR 4 te olabilir. Anakart ddr4 te b550 olsun. Ddr5 veya ddr4 te ram toplam 32 GB olacak. Ekran kartı tercihimiz nvidia rtx 4060ti 16 gb Alternatif olarak AMD 12gb olabilir. Ama lütfen ekran kartı soğutması...
  9. casrow

bu sistem alınır mı?

Tamam kanka sen sistemi 32 GB ram yap alayım ben 😊🙏
  10. casrow

bu sistem alınır mı?

32 ram yapalım. Şunu işlemciyi de 5600x yapalım kardeşimin içi rahat etsin kanka 😊🙏
  11. casrow

bu sistem alınır mı?

Tamam o zaman bu kasaya toplamda 32 GB ram ve sıvı soğutma ekleyelim 🙏😊 sen bu işi biliyorsun diye diyorum kanka
  12. casrow

bu sistem alınır mı?

Üstad bunun işlemciyi 5600x yapıp sıvı sogutculu ve 32 GB ram yapma şansımız var mı? Yaparsan çok sevinirim
  13. casrow

bu sistem alınır mı?

5600 4060ti yapabilirsek çok hoş olur ALLAH razı olsun tekrar 😊🙏
  14. casrow

bu sistem alınır mı?

ALLAH razı olsun kanka ekran kartı marka ve anakart marka içime sinmiyor
  15. casrow

bu sistem alınır mı?

Sar ustam 🤣
  16. casrow

bu sistem alınır mı?

😊🤲
  17. casrow

bu sistem alınır mı?

ALLAH razı olsun senden 😊🤲
  18. casrow

bu sistem alınır mı?

Kral 25-28 bin TL butcem var. 12gblik ekran kartı olursa çok iyi olur. AMD ekran kartı da olsa olur. Sıkıntı yok yeterki soğutma iyi olsun. 1702925392 Sana zahmet olmazsa tavsiye verir misin?
  19. casrow

R5 5600 işlemci 4070 ekran kartı sistem nasıl ?

Sen toplar misin murat bir topla bana özelden at sana zahmet kasa dark marka olsun diyor başka kasa istemiyormuş. Sağlam bi AMD kart da olur 12 GB soğutması iyi olan
Top Bottom