Neler Yeni

bu sistem alınır mı?

ysf0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Yusuf
Son düzenleme:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Üstad bunun işlemciyi 5600x yapıp sıvı sogutculu ve 32 GB ram yapma şansımız var mı? Yaparsan çok sevinirim
Ben yaparım da bütçe artar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üstad bunun işlemciyi 5600x yapıp sıvı sogutculu ve 32 GB ram yapma şansımız var mı? Yaparsan çok sevinirim
5600 ile 5600x arasında fark çok çok az fiyat farkına değecek performans farkı yok

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam merhaba bende 40 50k arası sistem arıyorum ama bulamadım sadece kasa olacak yardımcı olabilirmisin?

wandall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Veysel Kuşcu
Bunun depolamasinin hızını 6 ya 7 yaptım birde tutucu koydum alsam sorun olmaz degilmi?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bunun depolamasinin hızını 6 ya 7 yaptım birde tutucu koydum alsam sorun olmaz degilmi?
Tutucu ya ne gerek var ki boşuna para verme kart o kadar ağır değil kaldı ki kutunun içlerinden çıkıyor genelde

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
Ben yaparım da bütçe artar
Mesaj otomatik birleştirildi:

5600 ile 5600x arasında fark çok çok az fiyat farkına değecek performans farkı yok
Tamam o zaman bu kasaya toplamda 32 GB ram ve sıvı soğutma ekleyelim 🙏😊 sen bu işi biliyorsun diye diyorum kanka

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Tamam o zaman bu kasaya toplamda 32 GB ram ve sıvı soğutma ekleyelim 🙏😊 sen bu işi biliyorsun diye diyorum kanka
Sıvı soğutmaya da gerek yok pahalı kule tipi çok rahat yeterli onu da haricî al ekleme yapma onlar özelleştirmede pahalı

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
Ege
Sıvı soğutma gereksiz pahalı gaming gende +1399 tl ye thermalright assassin ekleyebiliyorsun baya iyi ömürlük soğutucu

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
32 ram yapalım. Şunu işlemciyi de 5600x yapalım kardeşimin içi rahat etsin kanka 😊🙏
Boşuna yapmış olacaksınız 5600x onun yerine daha iyi upgradeler var da siz bilirsiniz

Top Bottom