Arama sonuçları: *

1. chaptan

Babam bana PC aldı :)

11 k knk düzeltme yaptım
  2. chaptan

Knk düzeltme yaptım bakabilirsin 1659472149 Düzeltme yaptım dostum bakabilirsin 1659472176 Düzeltme yaptım dostum bakabilirsin
  3. chaptan

Knk düzeltme yaptım bakabilirsin
  4. chaptan

Hayır dostum dayım olduğu için işlemci ve ramlerden para almadı ücretsiz Windows 11 de kurdu o yüzden bu kadar uygun geldi
  5. chaptan

Yok dostum gayet iyi Bi pc oyun canavarı desek daha doğru olur 1659471435 Yok dostum gayet iyi Bi pc oyun canavarı desek daha doğru olur
  6. chaptan

DDostum Dostum rtx 2060 i5 10. Nesil 16 GB Ram 16 k vatandan topladık dost indirimi aldık o ayrı Bi konu
  7. chaptan

Beyler babam bana PC aldı 9. Sınıfa geçtim lise hediyesi olarak ona bunun karşılığını nasıl verebilirim Not: arkadaşlar şimdi fişe vaktim 11 k mış bazı cevapladığım bazı kişilere yanlış yazmışım kb Sistem özellikleri: 16 GB Ram Rtx 2060 İ5 10. Nesil SAĞOLUN ARKADAŞLAR BENI BAYA MUTLU ETTİNİZ...
  8. chaptan

Çözüldü✓ Şokta satılan pc alınır mı?

Evet hocam şimdi baktım sinerjide itopya efendime söyliyim vatanda daha ucuza var ayrıca taksit seçenekleride bol o yüzden vaz geçtim
  9. chaptan

Çözüldü✓ Şokta satılan pc alınır mı?

Merhaba dostlarım şimdi bana demeyinki internetten daha ucuzunu toplarsın biliyorum ama bende üşengeç bı adam olduğum bu fırsatı değerlendirmek istiyorum şimdi size sorucam şokta 14 799 liralık PC alınır mı ? Aldığımda işlemciye o.c atsam sorun olurmu?
Top Bottom